Nincs pénzem semmire és van egy 2,5 éves lányom egyedül nevelem. Mit csináljak? Dolgozni akarok de nem találok semmi jó munkahelyet.
Gyori vagyok.
Augusztustol egyedul leszek 3 gyerekkel.
Szeptemberben megy a kicsi bolcsibe en pedig oktoberben kezdem a munkat.
7-3 ig.
De tudok neked egy delelottoset,eleg a 8 alt.es ha minden igaz 8-2 ig van a munkaido(komissiozni kell,nem nehez fizikai).
Ha erdekel irj ram es privatban kuldok telszamot.
Az nem mentség, hogy érettségi előtt lettél terhes és ezért nincs végzettséged! Én is érettségi előtt szültem, de meg sem fordult a fejemben, hogy abbahagyjam. Érettségiztem, szakmát szereztem, és évek óta dolgozok, 6éves a lányom.
Miért kell várni, hogy a sült galamb a szádba repüljön? Ha te nem teszel magatokért semmit, akkor más sem fog!
Mint írtam, 2 gyerkőcöm van. Kapaszkodj meg! Én 8.osztályból ballagtam, 1 hónap múlva szültem...de megvan az érettségim, 18 évesen végeztem vele. És nem, nem a klasst szülői háttér miatt, mert anyám alkoholista, napi szinten verekedtek a párjával, ittak...ha meg nem ez volt, akkor 2-3 napra eltűnt.
De a gyerekért és magam miatt tanulni kellett. Igaz, sokat köszönhetek a tanáraimnak (akkor nagyon kegyetlennek tűntek, de áldom érte őket ma már), de nekem kellett érte elsősorban tennem. És mint írtam, vállald el, ami akad. Még elég fiatal lehetsz...ne hagyd magatokat elkallódni! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!