Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nincs pénzem semmire és van...

Nincs pénzem semmire és van egy 2,5 éves lányom egyedül nevelem. Mit csináljak? Dolgozni akarok de nem találok semmi jó munkahelyet.

Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 21:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%
Ha akarnál dolgozni, lenne munkád... erről ennyit.
2018. júl. 18. 13:30
 22/28 anonim ***** válasza:
88%
Ja hogy 8 általánosod van es annyi eszed nem volt, hogy amíg otthon ülsz lerakd az érettségit és a semmire szültél. A lusta, tanulatlan és buta embereket sehol nem szeretik. Azért takarítani biztos felvesznek valahova.
2018. júl. 18. 13:31
 23/28 anonim ***** válasza:
70%

Gyori vagyok.

Augusztustol egyedul leszek 3 gyerekkel.

Szeptemberben megy a kicsi bolcsibe en pedig oktoberben kezdem a munkat.

7-3 ig.

De tudok neked egy delelottoset,eleg a 8 alt.es ha minden igaz 8-2 ig van a munkaido(komissiozni kell,nem nehez fizikai).

Ha erdekel irj ram es privatban kuldok telszamot.

2018. júl. 18. 20:00
 24/28 anonim ***** válasza:
győrben,postára is felvesznek,de takaritoi állások is lennének biztosan,bejelentve is.
2018. júl. 19. 05:25
 25/28 anonim ***** válasza:
72%

Az nem mentség, hogy érettségi előtt lettél terhes és ezért nincs végzettséged! Én is érettségi előtt szültem, de meg sem fordult a fejemben, hogy abbahagyjam. Érettségiztem, szakmát szereztem, és évek óta dolgozok, 6éves a lányom.

Miért kell várni, hogy a sült galamb a szádba repüljön? Ha te nem teszel magatokért semmit, akkor más sem fog!

2018. júl. 19. 11:37
 26/28 anonim válasza:
70%
Van 1 ötletem, de ha leírnám akkor kiakadnál szerintem.
2018. júl. 19. 21:50
 27/28 anonim ***** válasza:
58%

Mint írtam, 2 gyerkőcöm van. Kapaszkodj meg! Én 8.osztályból ballagtam, 1 hónap múlva szültem...de megvan az érettségim, 18 évesen végeztem vele. És nem, nem a klasst szülői háttér miatt, mert anyám alkoholista, napi szinten verekedtek a párjával, ittak...ha meg nem ez volt, akkor 2-3 napra eltűnt.

De a gyerekért és magam miatt tanulni kellett. Igaz, sokat köszönhetek a tanáraimnak (akkor nagyon kegyetlennek tűntek, de áldom érte őket ma már), de nekem kellett érte elsősorban tennem. És mint írtam, vállald el, ami akad. Még elég fiatal lehetsz...ne hagyd magatokat elkallódni! :(

2018. júl. 20. 10:01
 28/28 anonim ***** válasza:
71%
Győri vagyok.. aki itt nem talál munkát, az nem akar dolgozni! rengeteg gyár van, sok kismama műszakkal is megy. Ne ide irogass, hanem google, győri állások, és max 3 nap alatt van is munkád ;)
2018. júl. 21. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!