Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nincs pénzem semmire és van...

Nincs pénzem semmire és van egy 2,5 éves lányom egyedül nevelem. Mit csináljak? Dolgozni akarok de nem találok semmi jó munkahelyet.

Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 21:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha valóban akarsz dolgozni, akkor találsz is munkahelyet. Mit csinálj? Fogadd el a legelső állást, aminek jó az idő beosztása, és dolgozz! Ahogy már írták is, közben még mindig tudsz másikat keresni!
2018. júl. 18. 06:52
 12/28 anonim ***** válasza:
84%
Neked akkor olyannak kéne lenned, mint egy faltörő kosnak és menni menni munka után mint állat, nem a gyakorin nyenyeregni és sajnál(tat)ni magad. Én ezesetben a környék összes üzletét, intézményét köbejárnám önéletrajzot leadogatva, és ahogy lenne valami, ami időbeosztásban összeegyeztethető az ovival/bölcsivel, elvállalnám. Ha utcaseprés, akkor az; ha wc pucolás, akkor az. Ha tényleg kell a pénz és baj van, akkor indulás munkát keresni!!! A munka nem fog megtalálni téged! Azt meg nem hiszem el, hogy csak éjszakai melót találsz, maximum elolvastál öt hirdetést és egyből kijelented, hogy nincs semmi megfelelő. Meg kell indulni és mindenhol bepróbálkozni. A nyakamat rá, azonnal találsz melót, mindenhol munkaerőhiány van, és még azt is el tudom képzelni, almalmazkodnak a helyzetdhez és úgy osztanak be, hogy jó legyen neked is, mivel örülnek, ha van ember...
2018. júl. 18. 07:06
 13/28 anonim ***** válasza:
94%
Valóban jól mondja az egyik hozzászóló. Postán óriási emberhiány van, még vidéken is. Nem 7-re kell járni és nem is éjszaka.
2018. júl. 18. 07:07
 14/28 anonim ***** válasza:
Merre laksz? Talán tudnánk segíteni a keresésben. A család merre él? A gyerek apja segít anyagilag?
2018. júl. 18. 07:54
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is azért kérdeztem, hogy merre lakik, mert szívessen segítek, amiben tudok, ha a környéken lakik. Akár a gyerkőcre is vigyáznék. ... Bármi.

Tudom milyen nehéz elindulni egyedül. :(

Vagy a helyi anyukás csoportban kérj segítséget (gyermekfelügyelet)

2018. júl. 18. 08:00
 16/28 babyboom567 ***** válasza:
82%
Takarítónő vagyok,rengeteg munka van,ember alig.Most a nyári (kollégium)nagytakarításra jött egy csaj, 2 éves a gyereke,napi 4000-ért vigyáznak a gyerekére,ő megkeres kb 7-8ezret naponta, tehát kb a felét odaadja.(bölcsit nem tudott intézni, hisz ahhoz bejelentett munka kell),meg jár éjszakára a műanyaggyárba(ez is napi bejelentéses).
2018. júl. 18. 10:05
 17/28 A kérdező kommentje:

Győr

Nem segít a gyerek apja.

2018. júl. 18. 11:16
 18/28 anonim ***** válasza:
81%
Győrben nem találsz munkát. Ne ne röhögtess. Akkor nem is akarsz dolgozni.
2018. júl. 18. 11:39
 19/28 anonim ***** válasza:

Mi a végzettséged? Iszonyat sok lehetőséget találtam Győrben, a bolti eladótól (plaza, tehát nem igényel korán kelést) a csak érettségit kérő banki ügyintézőig.

Milyen bölcsibe van a kozeletekben? Beirattad tavasszal? Vagy oviba felveszik?

2018. júl. 18. 12:32
 20/28 A kérdező kommentje:

Felveszik oviba.

Gimnaziumba jartam.Erettségi előtt lettem terhes.

2018. júl. 18. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!