Kisgyerek miatt együtt maradni megcsalás után? Mit tennétek?
A férjemmel 6 éve vagyunk házasok, a lányunk 4 éves. Nemrég megtudtam, hogy megcsalt... Először tagadott mindent, jött azzal, hogy paranoiás vagyok, bebeszélem magamnak, de mikor bizonyítékom is lett, bevallotta. Először csak egyet, utána kiderült, hogy több is volt. Pedig megkap itthon mindent, nem az van, hogy csak a gyerekre figyelek. Ügyelek arra, hogy őt se hanyagoljam el, fordítok időt magamra is, hogy ne "slampos anyuka" legyek, kettesben is szoktunk menni wellnessezni, nyaralni. Ő is beismerte, hogy én vagyok számára a tökéletes nő, nem is tudja, miért tette és hogy sosem fordul elő újra. Meg hogy augusztusban utazzunk el, félreteszi a munkát és csak velünk lesz. Ugyanúgy éreztem magam, mint gyerekként... Az anyám folyamatosan elnézte, hogy a férje megcsalja, utána meg kapta a drága kárpótlás ajándékokat, vagy utazásokat. Mára meg mindenki tudja, hogy a férje csalja fűvel-fával, titkolni sem próbálja, simán elviszi a város legforgalmasabb éttermeibe a szeretőit ebédelni, vagy éppen elutazik velük. Az anyám meg közel 50 évesen nem hagyja már ott, nem kezd új életet. Én nem szeretnék ilyen életet élni...
Viszont itt van a lányom, akire tekintettel kell lennem és aki rajongásig szereti az apját. Nem tiltanám tőle természetesen, de mégsem lenne ugyanolyan a helyzet, mint most. Csak közben nagyon érzi, ha valami nem oké itthon, rettenetesen átveszi a szomorúságomat, rosszkedvemet, ha kimutatom.
Kérdező, a férjed máris megcsalt, úgy, hogy alig 6 éves házasok vagytok, mi lesz később?
Ta vagy a tökéelets nő? Akkor mire végyott, egy rosszabbra, azért csalt meg?
A lányod azt a példát lássa, hogy anyucit meg lehet alázni, elég, ha utána elviszik nyaralni?
Hogy anyuci annyira lábtörlő, hogy az őt megalázó ember kedvéért tartja magát karban meg neki akar tetszeni?
A gyereked ezt lássa, azt érdezze, amit te éreztél annak idején?
Ilyen példát akarsz neki mutatni?
Sajnos innen nem nagyon van visszaút. A gyereknek se lenne jó ha úgy nőne fel h apuci csalja anyucit fűvel-fával. Naivság lenne azt hinni hogy többet nem teszi meg, főleg h eddig is hazudott és nem egyszer fordult elő..
Az nyilván ilyen nyalizós kamu duma h a kérdező neki a legjobb és nem is tudja mért csinálta... nyilván a szeretőinek másképp adta elő a dolgot a feleségével kapcsolatban... Most csak menteni akarja a menthetőt ezért mindenféle kamu dumát bedob hátha a kérdező szemet huny a megcsalások felett.
Egy gyereknek csak akkor jó ha anya-apa együtt marad, ha jó a házasságuk. Ha nem jól jönnek ki és apa máshol keresi a boldogságot, akkor a gyereknek se lesz felhőtlen gyerekkora.
A gyerek nem feltetlen latja hogy csaljak egymast..
en is azt is hittem hogy ok soha, es tok jol megvannak... ahha... 30 evesen tudtam meg hogy dehogy.. marmint jol megvannak igy de csaltak/ csaljak(?) egymast fuvel-faval.
Utolsó: a legtöbb gyerek szerintem tudja, ha anya is tudja hogy apa csalja őt. Persze nem 4 évesen, de később igen.
És szerinted ez jó az ilyen látszat házasság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!