Ti kidobnátok egy ilyen esetben a mennyasszonyotokat gyerekestül együtt a lakásotokból?
"ahogy nő a gyerek valahogy sehogy se hasonlít a gyerekre,"
-tehát egy okapival volt titkos viszonya és most sehogysem akar gyerekre hasonlítani okapmber lett
- vinném az állatkertbe mindet, a kérdezőt is
Kidobnak mind macskat.....
Csalt, hulyenek nezett evekig. Mivel is taroznek en neki?
Osszeszednem a cuccait, hivnek egy taxit, kiraknam mindkettot,aztan aztan azt csinalnal amit akarnak.
*sehogyse hasonlít az apára
És ezalatt azt értem hogy a gyerek arcformája, szemei, szája, fülei, hajszíne semmilye se hasonlít a férfiéjére se a viselkedése és ezután csináltatott a férfi dns tesztet és kiderült nem az övé
Én nem adnék neki még egy esélyt, hanem repülne.
Persze, majd 20 évig én tartom el másnak a gyerekét.
Menjen a szeretőjéhez, és tartsa el azzal a gyereküket.
Te pedig keress egy normális csajt, mert jogod van a saját gyerekre/családra!
Megmondanám, hogy x napja van eltűnni. Utána kidobom a cuccait az utcára, ő meg mehet utána.
Ha a szülei élnek, és normális velük a nő viszonya, akkor abban a percben átvinném a cuccait is, meg a gyereket is. A nő meg úgy is megy a gyerekhez.
Nőként mondom, hogy ennél gusztustalanabb dolog nincs, mint mással neveltetni egy becsúszott gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!