Ti kidobnátok egy ilyen esetben a mennyasszonyotokat gyerekestül együtt a lakásotokból?
Kérdező, ha jót akarsz az átvágott férfinak, ezt nyomtasd ki:
és nyomd a kezébe. Innen már az ő döntése, hogy tesz-e valamit, vagy tűri, hogy átvágták, és kihasználták.
Nehéz helyzet ám, mert van egy kisfiú, akinek ugyan nem ő a biológiai apja, 1 évet nevelte, szereti, kötődik hozzá. Meg még 9 hónapig várta, hogy megszülessen.
Mindenki mondja, hogy kidobná a nőt és a fattyát...
Meg hát azért biztos gyanakodott ám a faszi is, mert DNS tesztet csináltott. Nem azért, mert nem hasonlít a gyerek. Egy az egy csecsemőn, azért nem látni meghatározó vonásokat, vagy hadonlíthat a nagyira stb. Meg egy babának milyen "viselkedése, személyisége van amiben Apura hadonlítson", hányszor kakil vagy gügyög. Nem ez volt az oka, gyanakodott, esetleg lebukott a nő és ezért. De bejött.
Azért gondoljatok bele. Nem tudom mit tennék, elsőre én is azt mondanám, hogy repüljenek, de nem tudom.
Azonnal biztos nem dobnám ki, de a tiszta döntéshez sok beszélgetés kellene. Ha a nő évek óta csalta a pasit, és még mindig tart, akkor ott nem sok minden választás van. De ha már nem tart a viszony és tényleg megbánta szívből, akkor át kéne gondolni, mert ugye az vesse rá az első követ...
De az nem igaz, hogy a pasinak kötelessége lenne még így is eltartani, ez a viselkedés nagyon visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!