Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerek miatt együtt maradni...

Kisgyerek miatt együtt maradni megcsalás után? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

A férjemmel 6 éve vagyunk házasok, a lányunk 4 éves. Nemrég megtudtam, hogy megcsalt... Először tagadott mindent, jött azzal, hogy paranoiás vagyok, bebeszélem magamnak, de mikor bizonyítékom is lett, bevallotta. Először csak egyet, utána kiderült, hogy több is volt. Pedig megkap itthon mindent, nem az van, hogy csak a gyerekre figyelek. Ügyelek arra, hogy őt se hanyagoljam el, fordítok időt magamra is, hogy ne "slampos anyuka" legyek, kettesben is szoktunk menni wellnessezni, nyaralni. Ő is beismerte, hogy én vagyok számára a tökéletes nő, nem is tudja, miért tette és hogy sosem fordul elő újra. Meg hogy augusztusban utazzunk el, félreteszi a munkát és csak velünk lesz. Ugyanúgy éreztem magam, mint gyerekként... Az anyám folyamatosan elnézte, hogy a férje megcsalja, utána meg kapta a drága kárpótlás ajándékokat, vagy utazásokat. Mára meg mindenki tudja, hogy a férje csalja fűvel-fával, titkolni sem próbálja, simán elviszi a város legforgalmasabb éttermeibe a szeretőit ebédelni, vagy éppen elutazik velük. Az anyám meg közel 50 évesen nem hagyja már ott, nem kezd új életet. Én nem szeretnék ilyen életet élni...

Viszont itt van a lányom, akire tekintettel kell lennem és aki rajongásig szereti az apját. Nem tiltanám tőle természetesen, de mégsem lenne ugyanolyan a helyzet, mint most. Csak közben nagyon érzi, ha valami nem oké itthon, rettenetesen átveszi a szomorúságomat, rosszkedvemet, ha kimutatom.

2018. júl. 14. 22:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%
Nem lesz nepszeru a valaszom de lattam mar olyat h vki megvaltozott, en adnek neki eselyt de sajnos altalaban ezzel vissza szoktak elni, egy nagyobb szunet nem artana a kapcsolatnak az biztos
2018. júl. 14. 22:53
 2/17 anonim ***** válasza:
98%

Kerdezo, neked milyen erzes volt gyerekkent, hogy folyamatosan csaljak anyukadat? Azt akarod a te gyereked is ezt erezze majd ? Ebbe tonkremegy o is ...

Az en exem is elhagyott minket mikor a babam 6 honapos volt. 2 ev mulva mar 3 non van tul ...

Nehez, es rossz egyedulallo anyakent ( nekem csalad sincs segitsegnek ) de inkabb ez , mint egy ferfi aki csal !

Hogy tudsz ugy vele ezutan is egy agyban aludni, hogy tudod, hogy mas noben volt nemreg a f@rka?

Megteszi ujra, ez 100% ...

2018. júl. 14. 22:59
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Biztos, hogy elválnék! Még simán találhatsz magadnak normális férfit és a gyereked sem fog később ostobànak tartani amiért elnéztél ennyi megaláztatást és együtt maradtál egy féreggel.

(Én már felnőttem mikor kiderül, hogy apám gyerekkorom óta csalta anyát, de pl barátnőmèknél kiskoruk óta mindenki tudta hogy mit művel az apja, az anyja nagyon normális nő, őt mindenki sajnálta, ő is a gyerekek miatt nem akart válni, viszont mikor az öccse sírva ment haza mert a fejéhez vágta pár másik gyerek hogy milyen "ember" az apja... hát az nem volt egyszerű)

Ne legyél ostoba, ha több is volt szerinted le fog állni??

2018. júl. 14. 23:04
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
En nem tudnek megbocsatani. Valnek...
2018. júl. 14. 23:13
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

A kisgyereketek érdeke nem az, hogy együtt maradjatok.

Nem hülye ő, csak kicsi. De látnak ezek a kicsik mindent. Egy rossz házasságban felnőnie...pontosan tudod, milyen. Ne hagyd magad megalázni, ezt semmi sem indokolja.

2018. júl. 15. 00:44
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én elváltam.

Nem tudtam úgy élni, hogy sosem bízhatom abban, hogy igazat mond-e.

A gyermekünk 2 éves volt, mikor szétköltöztünk.

2018. júl. 15. 01:57
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

Azt mondja:nem is tudja, miért tette és hogy sosem fordul elő újra...

De te meg azt írod, több eset volt.

A fenti szöveg egy esetnél meg hihető, de ha többször csalt meg, tagad, majd ilyen dumát ad, szerintem felejtős.

Ha a saját életemre gondolok (16 éve együtt, 12 év házasság, 3gyerek, a legkisebb másfél éves) akkor én mennék, és külsősként adnék neki új esélyt. Küzdjön meg újra értem, bizonyítsa be, hogy szükségem van rá.

2018. júl. 15. 05:26
 8/17 anonim ***** válasza:
81%

Akkor folytatodott a csaladi minta. Tudatalatt olyan pasit valasztottal mint az apad, mert azt hoztad otthonrol.

Nagyon nehez helyzet, de en sem tudnek megbocsatani.

Vannak olyan pasik akik egyszeruen keptelenek a husegre, hiaba van csaadjuk, esetleg szeretik (???) is oket. Bizonyos pasiknak kell egyszeruen a folyamatos onigazolas hogy jo hapsi, kell masnak is stb.. ezzel noveli az onbizalmat!

Nem tudnek ezen tullepni, raadasul folyamatosan ellenoriznem is mert mar soha nem biznek benne, az is tonkreteszi a kapcsolatot megha nem is a megcsalas egybol. Szoval ha en lennek ez alapbol mar halott ugy lenne. De te tudod mit tudsz es akarsz elviselni.

2018. júl. 15. 07:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok.

Jah annyi hogy az en anyamek ok egymast csaltak. Apam is es anyam is. Nem egyszer, nem ketszer...

Mar idosebbek, amugy tok jol megvannak egymassal, ugy tunik tok jo hazassag. Hogy most vannak e megcsalasok, fogalmam sincsen. Egyaltalan nem ez a kovetendo pelda, sot... nekem max akkor “nyugodna” meg a lelkem ha akkor ezentul en is megcsalom ot. Igy fifty-fifty. Persze ugyanakkor abba a kapcsolatba bele lehet sz***rni velemenyem szerint, mert ott mar nem nagyon tudom elkepzelni hogy igazi kotodesrol, tiszteletrol lenne szo. Csak ugye pont altalaban nehezebben adnak fel egy hazassagot plane ahol gyerek is van.

Bonyolult, mert ha meg ezt leszamitva a ferjeddel minden klappol es amugy osszeilletek stb.. ugye van gyerek is, akkor lehet az ember elgondolkozik hogyan lehetne “megoldani” hogy megse menjetek szet. En reszemrol maximum ezt tudnam elkepzelni. Vannak nyilt hazassagok.. de ugye abba benne van hogy esetleg valaki beleszeret a szeretojebe, de benne lehet az is hogy meg izgalmassa teszi magat a hazassagot. Hat nem tudom... nagyon nehez!

Csak mint masik verziot es peldat irtam, anyamekon at. Ugye tobb tenyezos hogy ki tud/akar egy nyilt hazassagban elni, mennyire tudna benne mukodni stb.. az se lehet konnyu.

2018. júl. 15. 07:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egyet megtudnék bocsátani(persze, ha látom rajta, hogy szenved, bánja és sokáig vezekel, a maximumot nyújtja minden téren), többet nem.
2018. júl. 15. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!