Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért csak az apjánál sír a...

Miért csak az apjánál sír a lányom? 5 hónapos

Figyelt kérdés
2018. júl. 14. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell tudnod, hogy az apja hogy nyúl hozzá, hogy foglalkozik vele.
2018. júl. 14. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez kevés infó.

Az én öt hósom pl nem sírt az apjánál. Kéne tudni, nálatok mi történik, mik a körülmények.

2018. júl. 14. 21:55
 3/9 A kérdező kommentje:

Csak a kezébe adom és elkezd ordítani. Ha puszilgatja akkor mégjobban ordít. Tesómat pl ritkán látja és nála nem sír.

Ha én puszilgatom azt imádja.

2018. júl. 14. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez még mindig kevés. Melyen gyakran látja? Régen szokott e vele játszani? Mióta csinálja ezt az apjával? Stb...
2018. júl. 14. 22:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy durván bánt vagy kiabáált vele mikor ő vigyázott rá és emiatt fél. Ez persze csak tipp, neked kell tudni, hogy előfordulhatott-e valami. Mindenesetre fokozottan figyeld a reakciókat, amikor jobb a kedve, akkor próbáljanak "barátkozni" a jelenlétedben.
2018. júl. 14. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy cigaretta vagy más szagú vagy borostás, szakállas és szúr vagy hangos vagy nem finoman fogja?
2018. júl. 14. 23:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém igaz 1 éves de ordít, ha az apja nekem adja át. Amúgy földön nekem is nyújtja a karját, örül, ha felveszem. De az apjától nem vehetem el. Nála az az ok, hogy NAGYON apás. A tiétek az apjánál akkor is sír, ha pl kiságyból venné ki?
2018. júl. 15. 08:04
 8/9 A kérdező kommentje:

4# Mindennap látja.

6# Nem cigizik.

Van szakálla, az szúrja????

2018. júl. 15. 16:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Pfú, én GYŰLÖLTEM még kisgyermekként is a szakállas-borostás rokonokat :D

Szúrtak de nagyon, ám pl. unokatesóm is szakállas, és a kislányai élvezik, mikor odadörgöli a "csípős" arcát az övékhez, szóval ez tök gyerekfüggő.

2018. júl. 15. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!