Miért csak az apjánál sír a lányom? 5 hónapos
Figyelt kérdés
2018. júl. 14. 20:54
1/9 anonim válasza:
Neked kell tudnod, hogy az apja hogy nyúl hozzá, hogy foglalkozik vele.
2/9 anonim válasza:
Ez kevés infó.
Az én öt hósom pl nem sírt az apjánál. Kéne tudni, nálatok mi történik, mik a körülmények.
3/9 A kérdező kommentje:
Csak a kezébe adom és elkezd ordítani. Ha puszilgatja akkor mégjobban ordít. Tesómat pl ritkán látja és nála nem sír.
Ha én puszilgatom azt imádja.
2018. júl. 14. 22:21
4/9 anonim válasza:
Ez még mindig kevés. Melyen gyakran látja? Régen szokott e vele játszani? Mióta csinálja ezt az apjával? Stb...
5/9 anonim válasza:
Lehetséges, hogy durván bánt vagy kiabáált vele mikor ő vigyázott rá és emiatt fél. Ez persze csak tipp, neked kell tudni, hogy előfordulhatott-e valami. Mindenesetre fokozottan figyeld a reakciókat, amikor jobb a kedve, akkor próbáljanak "barátkozni" a jelenlétedben.
6/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy cigaretta vagy más szagú vagy borostás, szakállas és szúr vagy hangos vagy nem finoman fogja?
7/9 anonim válasza:
Az enyém igaz 1 éves de ordít, ha az apja nekem adja át. Amúgy földön nekem is nyújtja a karját, örül, ha felveszem. De az apjától nem vehetem el. Nála az az ok, hogy NAGYON apás. A tiétek az apjánál akkor is sír, ha pl kiságyból venné ki?
8/9 A kérdező kommentje:
4# Mindennap látja.
6# Nem cigizik.
Van szakálla, az szúrja????
2018. júl. 15. 16:18
9/9 anonim válasza:
Pfú, én GYŰLÖLTEM még kisgyermekként is a szakállas-borostás rokonokat :D
Szúrtak de nagyon, ám pl. unokatesóm is szakállas, és a kislányai élvezik, mikor odadörgöli a "csípős" arcát az övékhez, szóval ez tök gyerekfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!