Ket evesnel (26 honapos) 13 kilo es 90 centi normalisnak szamit?
Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 12:22
1/8 anonim válasza:
Szerintem igen. Az én gyerekem is 13 kg volt 2 évesen és 93 cm, szóval elég hasonló. Ahogy elnézem, vannak jópáran, akik nála kisebbek de nem kiugróan magas sem. Testalkatra is arányosnak gondoltam, se nem vékonynak, se nem ducinak.
2/8 anonim válasza:
Sztem igen. A védőnő biztos mondaná ha nem. A fiam 2 évesen 95 cm és 14.5 kg volt.
5/8 anonim válasza:
Kisfiam 2 evesen 15 kilo es 96 centi volt.
Ez a meret is teljesen rendben van,ahogy a te kisfiade is.
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
Ahol elunk, ott csak 1 eves korig jon a vedono, akkor is csak keresre, bar az igaz, hogy gyerekorvos van, es o nem mondta, hogy gond lenne.
2018. máj. 8. 13:46
7/8 anonim válasza:
Lassan 4 éves lányom 98 centi és 14 kiló.. a csoportjában sok nála kisebb van.
Ez a különbség elég durvának hangzik, valahogy túl kicsi..
Nagyok vagytok?
Mi az apukával 170/183.
8/8 A kérdező kommentje:
168 es 188 cm, ferjem csaladjaban eleg sok a magas, az enyemben is akad. Mondjuk o fiu, a lanyok gondolom alacsonyabbak.
2018. máj. 9. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!