Székrekedésre mit javasoltok 4 évesnél? Lent folytatom.
Figyelt kérdés
4 éves kislányom napok óta nem kakil, kb 4 napja nem volt semmi. Eddig nem panaszkodott, tegnap viszont már fájlalta a hasát. Adtam neki este szirupot, folyadékot bőven, de semmi. Itthon maradtam vele, reggel feltettem egy kúpot próbálta benn tartani sokáig, volt is inger, de csak a kúp jött ki. Megpróbáltam kicsit lázmérőzni, de az sem segített. Mit csináljak? Talán beöntés segítene? Lehet, hogy megpróbálom. Köszi a segítséget.2017. okt. 26. 12:37
1/27 anonim válasza:
Milyen szirupot adtál és mennyit?
2/27 A kérdező kommentje:
Laevolac szirupot
2017. okt. 26. 12:40
3/27 anonim válasza:
glicerines kúpot próbáltad? Tornáztasd meg egy kicsit a lánykád az is szokott segíteni.
4/27 anonim válasza:
Nem akarok bunkó lenni de soha eszembe sem jutott, hogy a gyerekem fenekébe bármit is betegyek(kivéve babaként a kúpot). Hogy jut eszedbe egy csövet a seggébe vezetni és beöntést adni????
Adjál neki szárított szílvát, rengeteg folyadékot, és ha úgy érzed hogy baj van akkor vidd el orvoshoz. De te ne dugdoss neki be semmit.
6/27 A kérdező kommentje:
Tornáztattam is, folyadékot rengeteget iszik.Glicerines kúpot is kapott. A beöntést végső megoldásként gondoltam.
2017. okt. 26. 12:50
7/27 anonim válasza:
meleg leveske? Sztem is inkább kérdezd meg a dokit.
9/27 A kérdező kommentje:
10 ml Laevolac szirupot kapott, nem segített.a kúp sem a lázmérő sem. Csak olvastam, hogy a beöntés ilyenkor segít.Ezért gondoltam, az Ő érdekében.
2017. okt. 26. 13:02
10/27 anonim válasza:
Adhatsz neki most is egy adag Laevolacot. A lányunknak főleg úgy szokott segíteni, ha őszibaracklevet is iszik utána (nem rögtön).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!