Székrekedésre mit javasoltok 4 évesnél? Lent folytatom.
Figyelt kérdés
4 éves kislányom napok óta nem kakil, kb 4 napja nem volt semmi. Eddig nem panaszkodott, tegnap viszont már fájlalta a hasát. Adtam neki este szirupot, folyadékot bőven, de semmi. Itthon maradtam vele, reggel feltettem egy kúpot próbálta benn tartani sokáig, volt is inger, de csak a kúp jött ki. Megpróbáltam kicsit lázmérőzni, de az sem segített. Mit csináljak? Talán beöntés segítene? Lehet, hogy megpróbálom. Köszi a segítséget.2017. okt. 26. 12:37
21/27 anonim válasza:
Ha már beöntés, akkor szakemberre bíznám mindenképpen.
22/27 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan beadhatod te is a beöntést. Én is csináltam már, muszáj volt sajnos. Nem fáj, kicsit kellemetlen neki, de ha fáj a hasa az sokkal rosszabb és nem fog elmúlni.Lehet venni a gyógyszertárba körtefecskendőt, direkt erre való, kb 2 deci langyos vízzel csináld, több nem is fér bele.Ha meg hagyja, akkor semmi gond, fektesd hanyatt, lábakat felemelni és óvatosan a seggébe dugod, majd összenyomod lassan a ballont aztán kiveszed és feküdjön nyugodtan. Ha pedig jön az inger akkor futás. Szinte biztos, hogy megoldja a bajt, és megszűnik a fájdalom. Jobbulást nektek.
23/27 anonim válasza:
Én már adtam a fiamnak beöntést, és lehet is otthon adni (főorvos javaslatára).
Gyógyszertárban adnak körtebeöntőt, azzal kell csinálni.
Minden egyéb részlet ebben a cikkben benne van, orvos írta. Az is benne van hogy gyerekeknek hogy kell, mennyit kell. Ha a kúp nem segített csináld meg. Hidd el mi kerültünk kórházba székrekedés miatt, annál ezerszer jobb ha otthon túl vagytok ezen...
25/27 anonim válasza:
Megoldódott azóta?
egyszeri eset volt ez vagy gyakori?
26/27 A kérdező kommentje:
Megkapta a beöntést és minden megoldódott. Megkönnyebbült, és a hasfájás is elmúlt. Nem vittem orvoshoz, itthon megcsináltuk.
2017. okt. 27. 11:05
27/27 anonim válasza:
Elofordult mar ilyen maskor is? (Szorulas)
A lenyeg hogy jobban lett!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!