Székrekedésre mit javasoltok 4 évesnél? Lent folytatom.
Figyelt kérdés
4 éves kislányom napok óta nem kakil, kb 4 napja nem volt semmi. Eddig nem panaszkodott, tegnap viszont már fájlalta a hasát. Adtam neki este szirupot, folyadékot bőven, de semmi. Itthon maradtam vele, reggel feltettem egy kúpot próbálta benn tartani sokáig, volt is inger, de csak a kúp jött ki. Megpróbáltam kicsit lázmérőzni, de az sem segített. Mit csináljak? Talán beöntés segítene? Lehet, hogy megpróbálom. Köszi a segítséget.2017. okt. 26. 12:37
11/27 anonim válasza:
Igaz nekem 2 eves a lanyom de minap 3. napja nem kakilt. Amugy minden nap szokott es van hogy 2x is...
Szoval a 3. nap reggelen evett kefirt reggelire, kapott frissen facsart narancs levet. Ebedre spenotot.
Ebed utan adtam neki laevolac szirupot. Kakilt is egybol, igaz ez nem a szirup hatasa volt meg... na aznap 3x, meg masnap is 3x kakilt. Nalunk a spenot nagyon bejon kakiűzésre, illetve a paradicsomos kajcsik. Sok rostdus dolgot adj amit megeszik. Aszalt szilva is jo. Sok rostos lé...
Ha 5. napja sincs kaki erdemes beontest adni😞😖
De konzultalj a gyerekorvossal, hogy o mit javasol!
12/27 anonim válasza:
Iktass be az étrendjébe rendszeresen a már ajánlott aszaltszilvát valamint savanyúkáposztát, céklát, általában növényi anyagot. Mellőzzétek a csokoládét. Ha úgy érzed, nyugodtan adj neki beöntést.
13/27 A kérdező kommentje:
Az orvos asszisztensével beszéltem, azt javasolta, hogy adjak még egy kúpot, ha az sem segít akkor jöhet a beöntés. Muszáj, de nagy valószínűséggel megoldja a bajt.
2017. okt. 26. 13:29
14/27 anonim válasza:
De ne te csináld a beontest, hanem vidd az orvoshoz majd ott az asszisztens megcsinalja. Nem egy kellemes élmény, ne az anyjával kösse össze a gyerek
15/27 anonim válasza:
Nekünk a Kubu segít és a rostos gyümi levek.
Beöntést nem is lehetne otthon adni egy gyereknek...
16/27 A kérdező kommentje:
Feltettem megint egy kúpot neki, de megint semmi, csak a kúp jött ki
2017. okt. 26. 13:59
17/27 A kérdező kommentje:
Ha valaki adott már beöntést, legyen szíves írja le, hogy hogyan csináljam, hogy ne legyen kellemetlen neki. Fáj a hasa, hagyni fogja.
2017. okt. 26. 14:01
18/27 anonim válasza:
Vidd el az orvoshoz. Simán lehet szegény gyereknek belcsavarodasa, vagy széklet dugó, a kúp nem fog használni. Otthoni beontessel meg még felnottnel se kísérleteznek
19/27 anonim válasza:
Ne csináld kérdező. Felsertheted a végbelet, ha nem megfelelő a nyomás szetpattan a vastagbél, a nem megfelelő hőmérsékletu víz szinten gondot okoz. Arról nem is beszélve, hogy nyilván nincs itthon beonto készlet se
20/27 anonim válasza:
Kerdezd meg akkor az asszosztenst hogy hogy kell! Lehet kapni a patikaban beonto szereleket. De fontos a folyadek mennyisege, hofoka stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!