Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tudom mit csináljak...

Nem tudom mit csináljak annyira félek hogy nem tudom majd eltartani a babát. Van itt olyan aki egyedül neveli a gyerekét? Ti nem féltetek?

Figyelt kérdés

Mikor terhes lettem a barátom szakított velem. Már 32 hetes terhes vagyok. Dolgoztam 24.hétig bírtam.

Mindig olyanokon jár az agyam h majd nem tudom neki megadni azt amit szeretne.

2018. júl. 4. 18:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9%

Az hagyján, hogy csak 12 heted van elvetetni, de a következő 18 évben is bármi történhet, és akkor is el kell tartanod.

Ahogy elnézem, te 100%-ban a barátod bevételeire alapoztad a jövődet, és NEM fogod tudni eltartani. Ebben az esetben ideje lenne átgondolni az örökbeadást. Lehet reménykedni a csodában, de nem érdemes.

2018. júl. 4. 20:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Van/lesz hol laknotok? Kapsz majd gyedet? Gyerektartás (tudom kötelező, csak nem mind1, apuka hogy áll hozzá).
2018. júl. 4. 21:25
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

Jól neked estek... Egyedülre tervezni, hogy akkor ess teherbe, ha egyedül is képes vagy eltartani??? Uh.

Nem kell félj! Nagyon sok egyedülálló édesanya van, és megállnak a lábukon! Nem döntöttél rosszul! Sajnálhatja a volt párod, hogy elhagyott a picitekkel. Azért a gyerektartás jár nektek és remélhetőleg miután a pici megszületik, eszébe jut, hogy van egy gyermeke. Nagyon ügyi vagy, hogy 24. hétig dolgoztál.

Minden gyermek ki van téve a kísértésnek a boltokban, meg a közösségben a sok műanyag vagy plüss csábításának! Ezt majd tapasztalod. De nem ettől válsz jó édesanyává, hogy minden vackot megveszel neki! Személyes tapasztalatom, hogy sokkal többre értékelik a gyerekeim az együtt töltött időt, tök mindegy, hogy ez az udvar, vagy a szoba vagy a Margit-sziget vagy a Balaton. Az elsődleges az, hogy te vagy az édesanyja!

Kelengyében tudnak segíteni alapítványok, de még a védőnénid is, mindig visznek be a tanácsadókba kisruhát, babakocsit, cipőcskét. Ne foglalkozz a károgókkal. A turikban is sokan járnak, sokszor fillérekért lehet kapni dolgokat! Nem szégyen! Ma az emberek nagy része így vásárol, a fizetések nincsenek arányban az árakkal.

Ne félj és ne szégyeld magad! Te nem tettél semmi rosszat, sőt!

Jó babavárást kívánok!

2018. júl. 5. 11:28
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

1. nem, mert amíg megfelelő anyagi hátterem nem volt, hogy EGYEDÜL is eltarthassam, ha kell, addig eszem ágában nem volt szülni

2. a férjem szerencsére nem lép le az első problémánál :)

2018. júl. 5. 14:14
 15/17 Izabella220 ***** válasza:
Énnis várandós vagyok.Azok a hozzászólok akik úgy vélekednek,csakis felkészülten lehet gyereket vállalni,azért ebbe belekötnék.Persze alapvető feltételek legyenek meg.Nah de minden tartalék elfogyhat,álomházasságok érnek véget.Soha ne mondd azt hogy soha,az élet adhat olyan pofont hogy csak nézel körbe magadon.
2018. júl. 7. 17:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Nyugi. Biztosan sikerül minden. És viccen kívül, merj segítséget kérni magadban, Istentől is. Segíteni fog, akkor is ha nem hiszed el. BŐszen látogasd a helyi családsegítőket is és beszélj nekik a problémáidról. Oda fognak rád figyelni és patronálni fognak hidd el.
2018. júl. 14. 20:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok kérdező?
márc. 11. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!