Nem tudom mit csináljak annyira félek hogy nem tudom majd eltartani a babát. Van itt olyan aki egyedül neveli a gyerekét? Ti nem féltetek?
Mikor terhes lettem a barátom szakított velem. Már 32 hetes terhes vagyok. Dolgoztam 24.hétig bírtam.
Mindig olyanokon jár az agyam h majd nem tudom neki megadni azt amit szeretne.
Hát kapsz majd adókedvezményt, családi pótlékot és gyerektartást.
A szüleid tudnak támogatni?
beütött volna a krack
Nem az eszeddel kerested azt a millát...
Nem félni kell, hanem racionálisnak lenni.
Ülj le egy papírral, nézz utána, milyen bevételeid lesznek, mennyi, mennyi a fix kiadás, te mennyiből tudsz kijönni, és mennyi marad a babára.
Teljesen egyértelműen ki tudod számolni, hogy el tudod-e tartani (alapesetben), vagy sem.
5# A barátommal tuti hogy eltudtuk volna tartani a babát.
Szüleimmel már v 5 éve nem beszéltem.
Kiscsillag: a barátod sehol.
Pont ezt írták neked, és ezt tudom èn is írni, hogy gyereket csak akkor vállaljon valaki, ha EGYEDÜL el tudja tartani. A házasságok fele is válással végződik. Ő meg el se vett, nem véletlenül.
Van hol lakni?
Mennyi GYED-et kapsz?
Gyerektartást tudsz tőle kérni?
Anyagi tartalékod van?
Most megélsz? Tudsz mellette havonta 40-50 ezret félretenni?
Krach= tőzsdei összeomlás
Ami atvitt értelemben simán idepasszol
Szoval a kerdezo esetében azzal hogy ffi lelépett, ami miatt anyagilag veszélyeztetve erzi magát kérdező = családi/anyagi összeomlás, azaz egy kész krach.
Csak igy elvonatkoztatni csak az értelmesebb réteg tud, akik közé pont nem tartozol mert nem érted az összefüggést
Ha valaki véletlen pedig elir egy betűt akkor végképp nem tudnád kikövetkeztetni annak jelentését
Habár tele a gyk értetlenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!