Hogyan fogok két gyereket eltartani egyedül?
Az állam megelőlegezi a gyerektartást. Emelt összegű csp.
De tájékozódj, hátha igénybe vehetsz még valamiket.
Szüleidtől vagy az Ő szüleitől (Párod gyereke az Ő unokájuk címszóval) nem számíthatsz támogatásra?
Azért hihetetlen hogy így eltűnik csak a semmiért. Én ezért már rég elhagytam volna.
Sajnos 3 éve a barátnőm is eljátszotta ezt. Egyszer csak 1 hétre tűnt el, senki sem tudta hol van, se a szülei, se a barátai, az is úgy volt hogy elment dolgozni majd munka után hazajött lerakta az autót, és gyalog vagy kitudja hogyan elment. Persze nem mondta el hol volt. De utána kb fél évvel később szintén elment szó nélkül, akkor egy hétvégén volt szombat este lefeküdt velem aludni, vasárnap reggel már sehol sem volt, egyedül csak a retiküljét vitte magával meg azt a ruhát amit felvett és ennyi.
Gyerekünk nem volt, de szerettünk volna, akkor majdnem 1 hónapra ment el, én meg amikor hazakerült közöltem vele hogy itt a vége nekem ebből nem kell, csak az idegeskedés ment, rendőrségtől kezdve mindenkihez fordultam, azt sem tudtam már hol vagyok, idegileg olyan roncson voltam hogy egyszerűen már az egészségem rovására ment táppénzre is kényszerültem, nem sokon múlott hogy bekerüljek a pszichiátriára. Én jól döntöttem hogy dobtam őt, albérletet egyedül nem tudtam fenntartani, így szóltam 1-2 haveromnak meg pár kollégámnak hogy segítsenek elköltözni, párom barátnőjének meg a testvérének is szóltam hogy szedjék össze a cuccait és vigyék oda ahová akarják, a tulajjal is beszéltem hogy mondja fel a szerződést plusz megcsináltattam azt a kanapét aminek a karfája a párom miatt szakadt le és ennyi.
Idegileg én ezt nem bírtam, hogy a párom akkor merre járt fene tudja. Pedig nem kellett arra fogni hogy fiatal mert akkor én voltam 21 éves ő meg 26 éves tehát 5 év van köztünk, hogy merre járt kitudja szerintem pasinál volt, nem is érdekel, a jelenlegi barátnőm legalább megbecsül ennyire hogy ha elmenne valamerre akkor szól előre, megbeszéljük.
Az exem becsületére váljék nem verte el legalább a pénzünket. Így legalább nem haltam éhen, de dolgozni sem nagyon szeretett bejárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!