Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan fogok két gyereket...

Hogyan fogok két gyereket eltartani egyedül?

Figyelt kérdés
Párom eddig közmunkán volt, de pénteken nem ment be dolgozni és a segélyt sem fogja kapni egy évig. Van egy tíz éves fiam és hat hetes terhes vagyok. Hová fordúlhatnék? A párom tegnap felszívódott senki nem tudja hol van.
2013. dec. 15. 14:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
Sose értettem, hogy akiknek nincs pénze minek vállal 1-nél több gyereket.
2013. dec. 15. 14:47
 12/22 A kérdező kommentje:
Mire elintéznék mindent addigra betöltöm a 12 hetet. Szóval emelt családin kívűl más segítségre nem számíthatok?
2013. dec. 15. 14:49
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
Abortusz nem telik hetekbe...
2013. dec. 15. 14:52
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
de, elmész a védőnőhöz, nőgyógyászhoz és megsürgeted az abortuszt, más sem tudja meg korábban a nem akart terhességet, ha el akarod vetetni, el tudod, ha nem, akkor marad a kevés pénz sok kiadás. De pusztán szeretetből nem fog a baba jóllakni.
2013. dec. 15. 14:52
 15/22 A kérdező kommentje:
Abban bízom, hogy hazajön a párom és velünk marad. Akkor én visszamennék dolgozni, ő meg maradna gyesen a kicsivel.
2013. dec. 15. 14:57
 16/22 A kérdező kommentje:
Egészségügyben dolgozom így látom, hogy milyen sokan várnak abortuszra. Naponta legalább huszan ezért senkit nem tudnak soron kìvűl műteni.
2013. dec. 15. 15:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Egy ilyen felelőtlen alakra rá mernéd bízni a kicsit? És ha legközelebb gondol egyet és a babával együtt tűnik el? Nem is értem, ilyen előzmények mellett hogy gondoltad, hogy gyereket szülsz neki. Abortuszellenes vagyok, de igaza van annak, aki szerint ilyen helyzetben érdemes elgondolkodni.

Ha viszont vállalod, annak teljes tudatában tedd, hogy csak magadra számíthatsz. Én vissza se fogadnám a a pasit, mehet amerre lát. Szerinted ez normális viselkedés?

Ja, írtad, hogy közmunkára se mehet, akkor igazából rögtön 3 embert kellene eltartanod. Szerinted menni fog?

2013. dec. 15. 15:01
 18/22 anonim ***** válasza:
na, ennek örülhetsz, az egészségügyi dolgozóknak soronkívüliség van az egészségügyben, nem?
2013. dec. 15. 15:02
 19/22 anonim ***** válasza:
72%
Remélem, kamu kérdés. Biztosan az. Ilyen hülye nő nincs.
2013. dec. 15. 15:05
 20/22 anonim ***** válasza:
62%
Hülyesèg az abortusz bőven nem telik hetekbe.vagy kamu a kèrdès vagy szeretsz szenvedni...
2013. dec. 15. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!