Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oviszsákot és tornazsákot kb....

Oviszsákot és tornazsákot kb. milyen áron lehet beszerezni? És hol?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Tanévkezdés előtt a hipermarketek tele lesznek ilyen cuccokkal. Megfigyeltem, hogy érdemes mindig ilyenkor beszerezni a különféle tanszereket, kiegészítőket, mert ilyenkor nagyon jó az áruk, évközben meg sokkal kisebb a választék, kajtatni kell utána, és jóval drágább is minden. Konkrét árat sajnos nem tudok.

De ha most fogjátok kezdeni az ovit, nézz körül az öltözőben, mert én is potyára vettem oviszsákot, ugyanis nem fogasok vannak, hanem polcos kisszekrények.

2010. jún. 16. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi az infót!

Tuti kell a zsák, mert mondták a szülőin.

Akkor majd augusztusban körülnézek. De valaki tudna mondani egy kb árat? köszi!

2010. jún. 16. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is most voltam szülőin és ott ajánlgatták az oviszsákot 800 ft-ért( egy szülő varrja őket)De mivel nem volt lányos színben ezért nem vettem. Én is kíváncsi lennék, hogy az üzletekben mennyibe fog kerülni. De én valamelyik évben láttam a Corában Vuk-osat és olyat szeretnék venni, ha kapok. És jó lenne ugyanolyan tornazsák is.
2010. jún. 18. 09:58
 4/5 A kérdező kommentje:
A 800 jó árnak tűnik. A neten 2000 körül láttam szépeket. (ovis+tornazsák) Nekem is lányos kellene. Amúgy biztos tök egyszerű megvarrni, de varrógép nélkül esélytelen.
2010. jún. 18. 14:18
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Az alábbi linken találhatsz ovis zsákokat és tornazsákot is lehet hozzá rendelni.

[link]

2010. aug. 6. 23:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!