Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elsős gyereket osztálya még...

Elsős gyereket osztálya még tanul?

Figyelt kérdés
Elkeseredtem mert a fiamék matek nagy témazárót, környezet felmérőt is írnak. Utolsó napon az első két órában lesz tanítás utána játék. De a negyedikes tesójáéknak táskát sem kell vinni. Hatalmas hisztik vannak emiatt. Látom rajta hogy kimerült
2018. jún. 11. 13:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Magyar oktatás ékköve lehet a pedagógusa...
2018. jún. 11. 13:39
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Jézusom... Ez durva. Az enyém negyedikes, ma még vittek táskát, de csak mert leadják a könyveket, amúgy egész héten nem lesz már semmi. De elsőben sem volt olyan, hogy utolsó héten még tanítottak volna.
2018. jún. 11. 13:41
 3/14 anonim ***** válasza:
60%

Én valszeg úgy venném el az élét a dolognak azon kívül, hogy elmagyarázom, hogy sajnos ez van, de ha ügyes és kitartó lesz, akkor kap egy nagyon nagy kehely fagyit, mindenféle öntettel, meg szórt finomsággal stb. (Fagyi tetszés szerint behelyettesíthető.)

Ez talán egy kicsit ösztönzi, fel is dobja, és maga a gondolat, hogy foglalkoznak vele és a kis lelkével, biztos jól fog esni neki.

2018. jún. 11. 13:42
 4/14 A kérdező kommentje:

Most a nagytesó kicsit bátorítja.

Pénteken meglepi egy lego ninjago pörgettyű lesz és fagyi tényleg jó ötletba fagyi kehely :)

2018. jún. 11. 13:49
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

A múlt héten is ezen pörgött valaki.....emberek, a nyári szünet két és fél hónap! A gyereknek is meg lehet tanítani, hogy amíg tanítás van, addig órák vannak. Ez van, ezért van az iskola. Sok helyen van utolsó héten láblógatás, de sok helyen nincs.

Én gyerekem is elsős, ő is várja a nyarat, meg is értem, de lesz két és fél hónapja, igazán nyavalygunk azon hogy úristen az iskola utolsó hetében is van tananyag.

Hát felháborító, tényleg..

2018. jún. 11. 13:55
 6/14 anonim ***** válasza:
42%

igazán NEM nyavalygunk

(a lényeg kimaradt)

2018. jún. 11. 13:56
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
5os. Már nem azért, de áruld már el nekem, hogy mi a franckarikat csinált az a tanár idáig, hogy az utolsó pillanatban kell megiratni ezeket a dolgozatokat egy elsős osztállyal, és mikorra akarja kijavitani? Az ilyen tanároktól kapok frászt, ők utaltatjak meg a gyerekekkel a tanulást egy életre.
2018. jún. 11. 14:07
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Iskolaotthonos osztályba jár első osztályos kislányom. Múlt hét péntek óta hazajöhetnek 11.20-kor. Tanítás már egyáltalán nincs. Pénteken hazahorda a cuccait, ma már csak kis hátizsákkal ment. Kitartást a fiadnak, már csak 4 nap.
2018. jún. 11. 14:20
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
Az én elsős kislányomék is tanulnak még. Ez van. Már csak ez a hét, és szünet! :)
2018. jún. 11. 16:20
 10/14 anonim ***** válasza:
57%

7, nem mindegy hogy osztja be a tanár a saját munkaidejét? Az utolsó tanítási nap is a munkanapja, sőt elárulom, a tanárok júni végéig bejárnak értekezletekre. Amúgy aznap délután vagy otthon fogja kijavítani a dolgozatokat.

És hogy mit csinált addig? Esetleg gyakorolt a gyerekekkel, hogy minél jobban sikerüljön nekik az évvégi felmérő.

2018. jún. 11. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!