Ti mit csináltok nyáron éjszaka, kisgyereketekkel hogy tudjon aludni a melegben? (meg magatokkal persze)
Én már most szenvedek, nem tudom mi lesz velünk októberig..
27 fok van a lakásba, semmi légmozgás nincs pedig nyitott ablaknál alszunk mindannyian, de mint halottnak a csók, alig van rajtunk ruha de ennyi.
Ventilátort nem merek egész éjjel fújatni a gyerekre, főleg hogy kitakarózik folyton, mobilklímát nem akarok venni mert majdnem annyi mint egy légkondi, többi párásítós hűtős cucc meg azt mondják gagyi.
Légkondit szeretnék csak ami normális szereléssel együtt 200 körül van, vagy szerintetek megéri befektetni?
Tegnap is 10 percenként kelt , végül csak mellettem aludt el a nagy ágyba mert itt még elviselhetőbb mint az ő kicsi szobájába, de egész nyáron nem aludhatunk így, kitúrva apát..
Nektek, akinek kisgyereketek van, melyik klíma megoldás vált be vagy egyébb praktika?
Tavalyi nyarunk is borzasztó volt..
Ha esetleg van egy kis kertetek amikor felébred a gyerek akkor menjetek ki egy kicsit,akár egy takaróval.Ha úgyis felébredtek akkor ne az ágyban szenvedjetek így se alszotok,úgy se alszotok,de kint legalább jobb idő van.
De ez hosszú távon nem jó megoldás, mindenképpen vegyetek klímát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!