Ti mit csináltok nyáron éjszaka, kisgyereketekkel hogy tudjon aludni a melegben? (meg magatokkal persze)
Én már most szenvedek, nem tudom mi lesz velünk októberig..
27 fok van a lakásba, semmi légmozgás nincs pedig nyitott ablaknál alszunk mindannyian, de mint halottnak a csók, alig van rajtunk ruha de ennyi.
Ventilátort nem merek egész éjjel fújatni a gyerekre, főleg hogy kitakarózik folyton, mobilklímát nem akarok venni mert majdnem annyi mint egy légkondi, többi párásítós hűtős cucc meg azt mondják gagyi.
Légkondit szeretnék csak ami normális szereléssel együtt 200 körül van, vagy szerintetek megéri befektetni?
Tegnap is 10 percenként kelt , végül csak mellettem aludt el a nagy ágyba mert itt még elviselhetőbb mint az ő kicsi szobájába, de egész nyáron nem aludhatunk így, kitúrva apát..
Nektek, akinek kisgyereketek van, melyik klíma megoldás vált be vagy egyébb praktika?
Tavalyi nyarunk is borzasztó volt..
Tipp:hűtőfürdő,jégzselé!
Nem vicc,próbàljàtok ki!
Hol laktok,hogy mar most ilyen meleg van nalatok???
Mi panelben a 8.on,de meg siman turheto.ejjeleg takarozunk is.
Pedig az egesz lakast suti a nap reggeltol estig.
Este 7 korul ablakokat kinyitjuk,szepen lehul meg a lakas.plusz nappal a redonyok le vannak engedve ott ahol epp suti a nap az ablakot.a ket gyerek szobat egesz delutan suti.
26 hos a pici,ejjel egy rovid ujju badyban alszik csak.nem is takarozik,o is nagyon izzados.
Ejjelre mindenhol bukon van az ablak.azert meg 15-16 fokra is lehul ejjel a levego.
A gyereknel nincs olyan hideg reggel,mert nala le van engedve a redony.
Koran kelunk,es akkor ismet kitarjuk az ablakokat.
Lehet itt fent jobban jar a levego...de nalunk mindig van egy kis huzat.
Ha ilyen rossz lenne a helyzet nalunk is,en nem is gondolkodnek a kliman.
Klíma, de csak amikor nincs a szobában
Amugy sajnos hozza nem megy at a klima hatasa , de a nagy melegbe nincs is sokat a szobaban csak ejszaka es egyszer delwlott ott alszik.
Egesznap lent van a redony es a fuggony behuzva igy nem sut be a nap,2 fokkal jobb az ido nala es kora reggel kinyitom.az ablakot ha felkelt
(6-7ig) friss levego jon be+lehuti a szobat aztan ablak becsuk, redony le.
Hogyhogy hol? :D Győr ,de 27 fok nekem szobába pusztulat, eddigi években valamiért sokkal jobban viseltem...
meggyőztetek, már beszéltem is klímással, szerintetek úgy hogy beépített az erkély fel lehet szereltetni? illetve nem túl későn hívtam őket, mennyi idő kb mire felszerelik túlzsúfoltság miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!