Mit lehetne tenni, ha a férjem (az apa), egyszerűen nem tud szót érteni a kisgyerekkel?
Míg baba volt és hasfájós, szívesen hurcolta akár órákig. Még a csörgő rázogatós időszakban is elvolt vele, de ahogy telik az idő egyre inkább nem tud vele mit kezdeni. Egyszerűen nem értem. Pedig nekem megváltás, hogy rakjuk az építőkockákat, a formaválogatót, még ha nem is nagy dolgok ezek, de végre lehet valamit játszani.
Már leültettem, hogy olvasgasson egy kicsit a neten a témában, de egyszerűen semmi. Leül a gyerekkel és leblokkol. :) Pedig nagyon jó lenne, ha el tudnék szabadulni akár vasalni, és otthagyhatnám őket, mert most már aludni sem alszik sokat a kicsi, és egyre nehezebb beosztanom az időmet.
Mennyi idős a gyerek most?
Az, hogy órákig hordozza nem igényel fejtörést, de lehet, most egyszerűen nem tud vele mit kezdeni. Idővel jobb lehet.
15 hónapos. Sajnos még nem tud motorozni, pedig már várja a kismotor a szekrény aljában. :) Játszóhoz is még kicsi, szoktunk menni úgy, hogy hintázik 5 percet, és még talán 10-et nézi a többi gyereket, de ez nem valami sok.
Igazából nekem sincs semmi ötletem hogy érezhetnének rá egymásra. Vagy legalább ha valaki írna valami biztatót, hogy náluk is hasonló volt, és mondjuk 2 éves korára sikerült ráhangolódnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!