Aki repülővel utazik kisgyerekkel tengerhez a nyáron, az
mindent visz magával itthonról? Vagy ott veszitek meg?
Hazahozzátok aztán?
Figyelt kérdés
Úszó és sima pelenkából nem viszünk 8 napnyit, majd ott veszünk, itt inkább a többire gondolok:
- úszócipő (tengerbe való)
- úszógatya
- úszópóló
- úszógumi, karúszó
- naptejek
- esetleg sátor
Nem egyszerűbb és/vagy olcsóbb ott megvenni ezeket a parton? Sajnos összehasonlítani nem tudom árakban, csak az itthoniakat tudom. Esetleg valakinek tapasztalat?
Mi bulgáriába megyünk repülővel,anyósom férjem én meg a gyerek(18 hónapos lesz).3x20kg poggyász+a babakocsi+3x6+1x4 kiló kézipoggyászt vihetünk.Szerintem simán befér az a pár dolog amit felirtál(sátrat nem viszünk,többi megvan már)Én sem fogok a tengerparton rohangálni ,hogy megvegyek valami fontosat.Jah és pl pelusban nem ott fogok új fajtát kipróbálni, nehogy ott pirosodjon ki a popója.
2018. jún. 1. 15:50
12/16 anonim válasza:
Horvatorszagban horror arak voltak, ott nem vennem meg. Illetve ha kocsival mennek, vinnek nehany rekesz uditot! Horvatorszagban atszamitva 40ezer ftot koltottunk 1 het alatt uditore, amit a helyi boltban vettunk! Pedig foleg asvanyvizet es nehany colat ittunk csak. Kesz rablas volt.
2018. jún. 1. 17:29
13/16 anonim válasza:
A helyedben karúszó helyett, mellett pici felfújható mentőmellényt vennék. Naptejből egy mini úti kiszerelésűt vennék, a nagyobb flakont kint venném meg, ha repülővel mentek, mert folyadékot csak korlátozott mértékben lehet felvinni a repülőre. Úszógatyát mindenképpen itthon vegyetek és vigyetek magatokkal. Úszó pelenka tengerbe nem feltétlenül kell, inkább pár darabot a szállodai medencében való fürdésre. A sátor nagy és nehéz (a pop up is), repülővel való utazáshoz nem javaslom. Inkább megéri egy napernyőt bérelni a családnak. Úszópólót, úszócipőt persze, vigyetek itthonról. Strandtörölközőket is vigyetek, igaz, hogy nehéz és sok helyet foglal, de a szállodait nem engedik levinni a tengerhez, és nem biztos, hogy helyben rögtön kaptok egy-két olcsóbb darabot.
2018. jún. 1. 21:17
14/16 anonim válasza:
Úszógumi, karúszó, homokozó játékokon kívül mindent vinnèk, ami csak kellhet. Minden drágább általában a tengerparton. Voltunk olyan hosszú nyaraláson, hogy lehetetlen volt annyi pelust csomagolni, akkor vettünk ott petsze. Úszópelust èn nem is vinnék. Vannak bélelt fürdőbugyik, inkább olyat vennék, bababoltban lehet venni. Sátort eszembe se jutna venni, napernyőt vettünk már és ott hagytuk. Legjobb ha van bérelt napágy, székkel, asztallal.
2018. jún. 2. 13:28
15/16 anonim válasza:
Tengerpart és tengerpart között is óriási különbségek vannak (EU-n belül is).
El ne hidd már, hogy pl. Franciaországban a Cote d'Azur-on ugyanolyan árak vannak, mint Bulgáriában. ;)
2018. aug. 6. 21:32
16/16 anonim válasza:
Mi is viszünk mindent a közel 2,5 évesünknek, nem akarunk semmiért se ott futkározni. Egyébként alig foglal helyet, ami kell neki: 1 doboz naptej, 1 fürdöbugyi, 1 fürdödressz, 1 felfujható uszógumi, 1 szalmakal (ezt a fején hozza végig), max 8 db pelus (már hónapok óta szobatiszta éjjel-nappal, de azért éjszakára kap pelust, de szinte mindig száraz reggelre), 1 labdát lehet ott veszünk helyben. Mi egyébként évi 4-5x repülünk haza is (külföldön élünk) és tavasztól-öszig ugyanúgy visszük magunkkal a naptejet, fürdörucit, szalmakalapot, szóval ez eleve a cucc része, most a nyaraláshoz össz-vissz egy uszógumi többlet lesz. (Bár ezt is pár hete a Balatonon vettük, szóval már megrepültettük :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!