Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy kivételezett egy anya...

Hogy kivételezett egy anya ennyire az egyik gyerekével és nézheti ennyire semmibe a másikat?

Figyelt kérdés
A szomszédunkban van egy 5 éves kislány és egy 4 éves kisfiú. Egész nap azt hallgatom, hogy a kisfiú sír és szidja. Minden este megy az anyuka futni a kislánnyal a kisfiú még itthon bőgi, üvölti végig azt az egy órát. Múltkor is kint játszanak az utcán én meg beszélgettem az anyukával közben, a kislány kb 3x ellökte a kisfiút aki ezt hang nélkül tűrte majd a 4. Nagyon dúrva volt hatalmasat esett, elkezdett sírni és nem az, hogy odamegy és megvigasztalja vagy rászól a hülye lányára meg a kisfiút szidta össze meg fenyegette, hogyha nem fejezi be mehet befelé egyedül. Rá 2percre a kisfiú fején dobta VÉLETLENÜL kislányt labdával és bezavarta a házba egyedül. Szívem szakad meg érte minden nap. A házban is az udvaron is hallok mindent amit mondd neki, csinál vele :( annyira sajnálom szegényt. Az apuka meg egy nagy papucs, soha nem állna ki a kissrác mellett.

2018. máj. 31. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A másik oldalukon lakó öreg néni mikor kiabál a kisfiúval amiért az sír, vagy hallja ahogy bántja mindig fennhangon mondja, hogy na már megint veri ezt a szegény gyereket, milyen anya ez stb ezt mi is halljuk ha kint vagyunk az udvaron szóval biztos, hogy az anya is hallja. De amúgy hallja a balhékat az egész utca. Meg nem is titkolja az utcán is így bánik a kisfiúval.
2018. jún. 2. 12:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Édesem, elfelejtettél átjelentkezni arra az accountodra, amelyikkel a kérdést kiírtad :D Gyakran válaszolgatsz saját magadnak?
2018. jún. 2. 12:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudok már abba belépni, új jelszót igenyeltem de még nem jött meg :/
2018. jún. 2. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!