Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mindenképp örülnétek, ha a...

Mindenképp örülnétek, ha a kislányotokat koszorúslánynak kérnék fel?

Figyelt kérdés

Mondom mi a szitu: férjem unokanővére házasodik augusztus elején. Szeretnék, ha a lányunk koszorúslány lenne, mert ő az egyetlen kisgyerek a rokonságban egyenlőre. Megmondom őszintén, nagyon nem örülök neki. Legszívesebben nemet mondanék, de hogyan? Szerintetek bennem van a hiba?

Most 14 hónapos, de koraszülött volt, és még nem is jár. Szerencsére nincs baja az orvosok szerint, de mindent később csinált/csinál. Még arra sem mernék fogadni, hogy 2 hónap alatt elindul. Ráadásul szabadtéri lesz a ceremónia, annak sem örülök, hogy ha kifogjuk, lesz 38 fok, a felnőtt is ájuldozik, egy gyerek pláne "élvezné".

Egyébként nem nagyon beszélünk konkrétumokat a kislányról, néha udvariasan érdeklődnek, de pl. a járás dolgot sem tudják szerintem. A hétvégén jönnek meghívni, anyósék kotyogták ki előre, hogy mire szeretnének felkérni.

Lehet én csinálok az ügyből elefántot, de nagyon nem akarom, és sértődést sem.

2018. máj. 30. 11:22
1 2 3
 21/22 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Nekem kisfiam van, szerintem simán elkezdené enni a virágszirmokat...
2018. máj. 30. 16:37
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Válasz a felkérésre: Ne haragudjatok, de ő még nem tud járni. Az esküvőre még nem is szándékoztuk vinni.
2018. máj. 30. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!