Ti elengednétek 4 éves kislányotokat?
A mama kísérje el, és mindkét szeme legyen a gyereken!
Én is kiakadtam volna. Lehet, hogy nekünk már kicsit kései, de első osztályban kezdik az úszást errefelé. És kisbusszal, 2 kísérővel, 10 perc távolságra mennek.
az én lányom ebben a korban nem lett volna erre alkalmas.és lehet féltettem is volna hogy nem figyelnek rá kellőképpen.
Ha nem akarod,akkor határozottan mondd meg anyósodnak,hogy nem megy és kész. 4 évesen még nem maradt le semmiről.
Nem engedném.
Az sem biztos, hogy ő menne. Családtagokkal és az óvónőkkel igen, de egy idegennel nem.
Ismerd meg őket és akkor nem lesznek idegenek..
Ennyire egyszerű.
Egyszer menj el te is vagy egy külön időpontban beszélgess velük, kik ők mit csinálnak, elérhetőség stb. Max utánuk is nézhetsz hol óvónők..
Szerintem ha a kislány járt is már hozzájuk tornára akkor ő nem félne ettől a dologtól, nem kell a szoknyád mellett tartani azzal elrontod, önállótlan lesz.
Nagyinak igaza van egy kicsit legyél engedékenyebb
jár hozzéájuk ovitornára tehát a kislánynak nem idegenek. nyilván kérdezd meg h akarja-e a kicsi de miért ne engednéd el???
Találkozz te is velük és akkor meglátod hogy szimpatikusak-e.
Én a nagyinak adok igazat.
Ha a kislány szeretné ne foszd me gtőle a paranoiád miatt.
Te döntésed hogy megismered-e az illetőket vagy sem. Ennyi csak belefér az idődbe hogy egyszer beszélsz velük.
Ha valóban óvónők akkor könnyen utánuk is nézhetsz, más szülőket is megkérdezhetsz.
Anyuka elkényeztetett kislánya lesz ha a széltől is óvod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!