Túlparázom? Ti elengednétek?
Persze, simán elengedném, viszont ebben a melegben valóban jól meggondolnám. Ez már nem meleg, hanem kánikula és 10 km-t ebben a melegben bicajjal tekerni, hát, nem tudom, hogy bírná-e a kislányod, nem lenne-e rosszul vagy égne le, vagy kapna napszúrást.
Muszáj nekik amúgy biciklizni? Nem tudnak átszállni buszra és azzal a maradék 10 km-t megoldani?
Simán elengedném.
A 10km kényelmes tempóval is max. fél óra tekerést jelent.
A vonatról meg simán megkérhet egy utastársat, hogy segítsen vagy a bicajt, vagy a gyereket leszedni, vagy leviszi a bicajt, utána a gyereket, vagy fordítva, mindent meg lehet oldani.
Ez most komoly??? Te a SAJÁT FÉRJEDBEN nem bízol, hogy ezt meg tudja oldani? Milyen hőségriadó van? 30 fokos hőmérséklet nem hőség, hanem normális júliusban!
Ha akarsz neki segíteni, fagyassz le vizet a mélyhűtőben. Lassan olvad fel, így folyamatosan lesz hideg innivaló, ami nyáron nem hátrány.
"Milyen hőségriadó van? 30 fokos hőmérséklet nem hőség, hanem normális júliusban! "
Bocs, speciel nálunk hétvégére 36-37 fokot mond az előrejelzés, ha az neked nem hőség, akkor jó neked!
"a hőség, ez inkább az idősek és a kövér emberek problémája."
Ez is csak előítélet. Édesanyám 75 éves, rajtam 20 kg túlsúly van, de imádjuk a 40 fokot!!
Tény: a gyerekeket nem zavarja a hőség, ők még nincsenek elrontva úgy, hogy ez valami olyasmi, amitől szenvedni kell. A legkisebb fiam kb. 12 évesen 40 fokban, délben, melegítőalsóban fát hasogatott a tűző napon...
A folyadék viszont fontos.
"A gyerekeket egyáltalán nem zavarja a hőség". Zavarni nem zavarja, csak ők fokozottabban kapnak napszúrást, hőgutát vagy égnek vörösre a napon.
Kérdező, a 3 óra vonatozás szerintem nem gáz, a gyerekek általában szeretik, mert szabadabban mozoghatnak mint egy autóban. A vonatról leszállás sem nagy gáz, én többször mentem két kicsi gyerekkel, babakocsival plusz csomaggal vonattal, az emberek általában segítenek a leszállásnál, de a kalauz segítségét is lehet kérni, ha muszáj, akkor meg egyedül is meg lehet oldani (bár az kicsit nehezebb), a kalauz látja, ha valaki még nem végzett a leszállással. A két éjszaka meg azért lenne indokoltabb, hogy ne kelljen két egymást követő napon 3-4 órát utazni. Én egyedül a biciklizést tartom problémásnak a napon, de ha nem pont a déli órákban mennek, vagy ha megfelelő védelemmel mennek (naptej, napsapka, víz), akkor az is megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!