Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehetek valaha elfogadható...

Lehetek valaha elfogadható anyuka?

Figyelt kérdés

Rossz anya vagyok, sokszor patológiás gondolataim vannak a 4 éves gyerekemmel kapcsolatban. Szorongok, ha vele kell lennem, ha hosszabb időt kell megállás nélkül együtt töltenünk (napokat) akkor befordulok, depressziós tüneteim lesznek.

A férjem jó apa, ő tud rendesen foglalkozni vele én csak erőlködöm, többnyire nincs türelmem hozzá, idegesít.

Szülés után depresszióm volt, gyakran öngyilkossági gondolataim, ezek 2 év után elmúltak. Pszichológushoz 4 éve járok de nem sok mindent tudtam változtatni e téren.

Sokszor gondolok arra, hogy elmegyek, mert minek szegénynek ilyen anya.

Nem tudom mitévő legyek.

2018. máj. 15. 18:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta??
2021. jan. 20. 14:12
 22/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Most leptem fel ide, eltelt 5 ev. Szerencsere sok minden valtozott, ahogy nott a fiam egyre konnyebb lett minden, ameddig nagyon kicsi volt es fuggott tolem, ugy ereztem, hogy megfulladok. Most mar onallo nagy fiu, jol elvagyunk, azt is elfogadtam, hogy en sosem leszek egy tulgondoskodo tyukanyo tipusu anyuka,de ahogy tudok szeretettel fordulok fele, es ugy tunik ez rendben is van. 😊
2023. aug. 19. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!