Lehetek valaha elfogadható anyuka?
Rossz anya vagyok, sokszor patológiás gondolataim vannak a 4 éves gyerekemmel kapcsolatban. Szorongok, ha vele kell lennem, ha hosszabb időt kell megállás nélkül együtt töltenünk (napokat) akkor befordulok, depressziós tüneteim lesznek.
A férjem jó apa, ő tud rendesen foglalkozni vele én csak erőlködöm, többnyire nincs türelmem hozzá, idegesít.
Szülés után depresszióm volt, gyakran öngyilkossági gondolataim, ezek 2 év után elmúltak. Pszichológushoz 4 éve járok de nem sok mindent tudtam változtatni e téren.
Sokszor gondolok arra, hogy elmegyek, mert minek szegénynek ilyen anya.
Nem tudom mitévő legyek.
minek szültem?
nyilván enm szültem volna, ha jövőbe látok, de nem vagyok jós.
köszi 8-as, megpróbálom.
:)
Kimozdulos programra vagy baratnos programra gyerekekkel egyutt nincs lehetoseged? Ha huzamosabb ideig egyedul kellene lennem a helyedben, en ilyesmit valasztanek.
Nagyszulok, rokonok be tudnak segiteni?
Gondolom ovis, hetvege 2 nap, az nem annyira megterhelo azert. Unnepnapokon meg kozos csaladi kiruccanas...depi ellen hatasos, most a jo idoben nem szabad otthon savanyodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!