Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehetek valaha elfogadható...

Lehetek valaha elfogadható anyuka?

Figyelt kérdés

Rossz anya vagyok, sokszor patológiás gondolataim vannak a 4 éves gyerekemmel kapcsolatban. Szorongok, ha vele kell lennem, ha hosszabb időt kell megállás nélkül együtt töltenünk (napokat) akkor befordulok, depressziós tüneteim lesznek.

A férjem jó apa, ő tud rendesen foglalkozni vele én csak erőlködöm, többnyire nincs türelmem hozzá, idegesít.

Szülés után depresszióm volt, gyakran öngyilkossági gondolataim, ezek 2 év után elmúltak. Pszichológushoz 4 éve járok de nem sok mindent tudtam változtatni e téren.

Sokszor gondolok arra, hogy elmegyek, mert minek szegénynek ilyen anya.

Nem tudom mitévő legyek.

2018. máj. 15. 18:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Miert irod a ferjed? Egyedul neveled! Mire jo ez?!
2018. máj. 15. 18:35
 2/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha lelépsz, még annyi anyja se lenne, mint eddig volt.
2018. máj. 15. 18:35
 3/22 A kérdező kommentje:
A férjemmel együtt neveljük.
2018. máj. 15. 18:37
 4/22 anonim ***** válasza:
66%
Igen, lehetsz ha hajlandó vagy dolgozni rajta. Pszichiáterhez kellene járnod, aki felír gyógyszert. Én is szedek, nagyon sokat segít.
2018. máj. 15. 18:41
 5/22 A kérdező kommentje:
Milyen gyógyszert szedsz? A pszichológusom nem tartotta indokoltnak a gyógyszert, ha nem vagyok egész nap a gyerekkel, akkor nincsenek iéyen érzéseim, gondolataim, nem fordulok be...dehát ez nem nornmális szerintem.
2018. máj. 15. 18:43
 6/22 anonim ***** válasza:
20%
Minek szültél?
2018. máj. 15. 18:50
 7/22 A kérdező kommentje:

minek szültem?

nyilván enm szültem volna, ha jövőbe látok, de nem vagyok jós.

2018. máj. 15. 18:55
 8/22 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a sport segitett! Azt az idot amit a pszichomókusnál toltesz, forditsd testedzesre! Ezerszer jobban fogod erezni magad. Ad egyfajta "girlpower" erzest amit vissza tudsz forgatni az anyasagba is! Senki nem varja hogy egy optimista eletigenlo bohoc legyel, sok ember, koztuk sok anya befele fordulo, kisse pesszimista, fekete humorral megaldott. Ez van! Meg tudod csinalni.
2018. máj. 15. 19:01
 9/22 A kérdező kommentje:

köszi 8-as, megpróbálom.

:)

2018. máj. 15. 19:02
 10/22 anonim ***** válasza:
77%

Kimozdulos programra vagy baratnos programra gyerekekkel egyutt nincs lehetoseged? Ha huzamosabb ideig egyedul kellene lennem a helyedben, en ilyesmit valasztanek.

Nagyszulok, rokonok be tudnak segiteni?

Gondolom ovis, hetvege 2 nap, az nem annyira megterhelo azert. Unnepnapokon meg kozos csaladi kiruccanas...depi ellen hatasos, most a jo idoben nem szabad otthon savanyodni

2018. máj. 15. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!