Mi erről a véleményed?
Ha egy gyerek szereti az anyját, akkor jól eszik.
Ha rossz a kötődés, az os látszik, mert akkor nem fogadja el az ételt.
A lányom kötődően nevelt gyerek. Értsd: sokáig (2 évig) szoptattam, együtt alszunk, hordoztam, sosem hagytam sírni, nem passzolgatom le 5 percenként. Nagyon sok szeretettel van körülvéve, rengeteg ölelést, puszit kap. Sosem ütöttük meg, nem ordibálunk vele. Rengetegszer mondja, hogy szeret, ölel, puszil stb. És kezdetektől rossz evő, max vannak néha jobb időszakai. Én nem gondolnám, hogy azért, mert nem kötődik, nem szeret...
Ez is csak egy újabb ökörség, amivel lehet kelteni a rossz érzéseket az anyukákban.
Szóval nem elég, hogy az anyának lelkiismeret furdalása van, mert nem jó evő a gyereke, döfjünk bele még egy kardot, hogy a gyerek nem is szereti.
Pfuuu...
Off: Igazából szerencsés vagyok, mert a 3 gyermekemből 2 szeret. 😂
Ja, és meg is fordíthatjuk, ha jól eszik, akkor szereti az anyját...az unokahúgomat 2 évesen elhagyta az anyja, de tuti szereti, mert csúcs jó evőnek számít azóta is. 🤔
Persze.Így van.
Amelyik gyerek 9 hónaposan jár az sem szereti az anyját, menekül elöle azért tanult meg hamar járni.
Ekkora baromságot😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!