Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekek mellett hogy lehet...

Gyerekek mellett hogy lehet munkát keresni?

Figyelt kérdés

Anyagi helyzetünk katasztrófa, lehet el kell mennem dolgozni.

De ahhoz, hogy a kicsiket bevegyék bölcsibe, munkáltatói kell.

De a két kicsivel hogy megyek munkát keresni/állásinterjúra?

És ha felvesznek, és a bölcsiben mégsincs hely?

Hogy megy ez? Nekem egyenlőre ördögi körnek látszik...

2010. jún. 14. 13:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
igen, első sorban azt kéne eldöntened, h akkor egy 3. gyerkőc vagy a meló, mert lehet h ugyanannyit kapnál, de a gyerek azért sokba kerül és akkor három gyerekkel ott ahol a part szakad
2010. jún. 14. 14:17
 12/19 A kérdező kommentje:

Szeretnénk nagyon harmadikat, de egy változás miatt igen rossz anyagi helyzetbe kerültünk. Amúgy a három gyerek nem dárgább most, mint kettő, sőt , több kedvezménnyel jár.

Igaz, most még nem éget a munka, egyenlőre gondolkodunk rajta, hogy legyen, hisz kislányom még csak 14 hetes, a bölcsi meg 20 héttől elérhető, de lehet rászorulok, hogy beadjam és munkát keressek és azért érdeklődöm, hogy ennek mia a menete, hogy zajlik, mi a sorrend, ti hgy csináltátok.

A magábölcsi jó dolgo, de az nem olyan dolog hogy vigyázok pár gyerekre, komoly engedélyek kellenek hozzá...

A takarítás szóba jöhetne, de barátnőm is már 1 éve kutat helyet, hova mehetne, de nem talált..

Kis faluban lakunk, nem nagyvárosban...

A városba járás meg idő és pénz is...

2010. jún. 14. 14:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

:) Én fősulit végeztem.Falun élünk,a második babát tervezzük,de össze kell szednünk magunkat anyagilag ezért:-kapálást vállalok,és fű nyírást.18hónapos fiamra a mama vigyáz addig.Kéz ügyességemmel megáldva az interneten hímzett,vart baba takarókat,vászon könyveket,játék tartókat árulok.Gyermekemmel hasonló korú gyerekek felügyeletét vállalom otthonomban(elég népszerű,mert a tehetős anyukák,szívesen eljárnak barát nőzni,és vásárolgatni a kicsinyük nélkül),persze ehhez ismertség kell.Főzést,és vasalást vállalok idősebbeknek is.Ha jön a gyümölcs szezon,megyek és feketén vállalok szezon munkát alma,meggy szedést.

Talán tudtam ötletet adni.Így a gyes,gyed mellet elég komoly pénz keresek,és a fiammal is több időt töltök mint ha munkába járnék.Elszántság,és akarat kell.

2010. jún. 14. 15:20
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm , bevallom nem szép dolog, de irigyelem kitartásod!

Kézügyességem nulla, tehát az kilőve...

A kerti munka is törött csigolyáim miatt. Örülök, ha a gyerekeimet ellátom úgy, hogy estére még élő ember vagyok.

Bár dédi itt lakik velünk, de őt is leterheli lányom, a kettőt meg nem merem ráhagyni egyszerre, hogy eljárjak máshova dolgozni.

De előtted kedves utolsó, le a kalappal!!

2010. jún. 14. 15:40
 15/19 anonim ***** válasza:

a magánbölcsinek húzósak a feltételei, de a családi napközi-hez kb egy 30 órás tanfolyam meg egy nagyobb világos szoba a kitétele......sarkítok, de gondolom érted...sok egyébként nem is legálisan működik.....

de van olyan is h csak úgy vigyázgatsz egy-két gyerekre, ismerősök, szomszéd...ilyesmire gondolok

2010. jún. 14. 15:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Nálunk a bölcsiben úgy van, hogy szeptembertől beveszik a kicsit, de a munkáltatóival ráérek néhány hónapot, tehát azonnal nem kell. Szerintem ahová szeretnéd beadni, érdeklődj, mert mindenhol más. Ez a III.kerület.
2010. jún. 14. 18:31
 17/19 A kérdező kommentje:
Itt azt mondták kell, anélkül nem veszik be, de feliratkozni addig is lehet-jelezni a beiratási szándékot.
2010. jún. 14. 18:33
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
ha ennyire kifárasztanak a gyerekek és épp hogy el tudod őket látni mi az istenért kell harmadik, hogy ne kelljen dolgozni? szép
2010. jún. 14. 20:17
 19/19 A kérdező kommentje:

Mert annak ellenére, hogy kifárasztanak imádom őket, és mindig is három gyereket szerettem volna én is és a férjem is.

És bár nem ingyenélő vagyok, de igen, felmerült, hogy 3 gyerek mellett azt hiszem 7 évig lehetnék gyesen, és miért ne? Munkával sem keres akkor már többet, ha leszámítjuk a távolsági busz bérletet, a városi buszbérletet, és a bölcsi-oviköltségeket. Szóval méiért ne?

10.000 ftért menjek el dolgozni? Akkor inkább itthon leszek...

Amúgy nem igazán érte, miért bántotok, egy elméleti kérdést tettem fel, hogy ki hogy áll neki gyes alatt baba mellett munkát keresni.

A kérdés nem a miértekről szól...

2010. jún. 14. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!