az a baj hogy amig nincs munkahely nem veszik fel a gyereket bölcsibe de ha otthon van te nem tudsz interjúra menni
nincs lehetőséged otthonról dolgozni? sajnos ez a rendszer azoknak kedvez akiknek a szülés elött atombiztos munkahelyük volt ..
2010. jún. 14. 13:58
2/19 anonim válasza:
Nem csak annak létszik az is.
Ha van kire bíznod bízd rá míg interjúkra mész.. ha nincs elvetélt ötlet. SOHA NE VIDD MAGADDAL A GYERKET!
Nekem oviban, bölcsiben vannak és még is rettenetesen nehéz munkát találnom 1 éve semmi. még jó ,hogy tart a GYES.
2010. jún. 14. 13:59
3/19 A kérdező kommentje:
Dolgoznék én itthonról, de mit?
2010. jún. 14. 13:59
4/19 A kérdező kommentje:
Na igen, és akkor is ott a kérdés, hogy megéri-e?
Kiszámoltuk, hogy három gyerekkel ugyanannyit kapnék itthon, mintha dolgoznék, akkor miért mennék dolgzni?
De még csak kettő van.
Ha elmegyek minimálbérért-mert máshova hova vennének fel?- doglozni, alig vagyunk előrébb 10 ezer ftal, mert busz, bérlet, bölcsiköltség... na ezért meg szinte kár az egész...
Hacsak nem találnék valami szupi állást, de az nem én vagyok..
2010. jún. 14. 14:01
5/19 anonim válasza:
ha van kézügyességed meska.hu vállalj bedolgozást fordítást nyelv v. oktatást kerti munkát házvezetést takarítást a közelben ha van panzió néhány órás szobaasszonyi munkát .
2010. jún. 14. 14:03
6/19 anonim válasza:
a három gyermek már főállású anyaság .
2010. jún. 14. 14:04
7/19 anonim válasza:
Ez függ attól is h. mihez értesz, mi a végzettséged.Elég sok olyan ajánlás van a neten h. otthon végezhető meló vagy menj el takarítónak arra biztos képes vagy, amúgy a baránőm csak hébe-hóba járt de napi 5-8.000-t megkeresett vele.Ő suli mellett csinálta.
2010. jún. 14. 14:06
8/19 anonim válasza:
tényleg ördögi kör, igazából először be kéne jegyeztetned magad egy bölcsibe, előjegyzés vagymifene.....a munkáltató csak akkor kell amikor már menne a gyerek a bölcsibe, nekem pl azt mondták h ráér még szeptemberben is, pedig most volt a felvétel.....szóval bemész, behazudod, h dolgozni akarsz visszamenni, beírod, h pitypang rt.......aztán vad keresgélés állás után.....interjú idejére meg mindenképp keress valakit aki egy-két órát vigyáz a gyerekre......akár ha komoly a dolog, jó hely, akkor a férjed is kivehet egy napot, ill. pl nálunk a bölcsibe van ilyen gyerekmegőrzés pár száz forintért, én ott nyugodt szívvel hagynám.....gyerekkel nem tudsz sehol se interjúzni
2010. jún. 14. 14:06
9/19 anonim válasza:
Menj el a bölcsibe, kérdezd meg mennyivel előtte kell jelentkezni,hogy biztosan legyen hely, esetleg ha melót találsz akkor van-e esély rá,hogy pár héten belül bevegyék a gyerkőcöt. Attól függően mit mondanak már tudsz munka után nézni, a gyerekeket meg bízzd rá valakire míg elmész az interjúra. De nekem úgy tűnik nem is akarsz te igazából dolgozni, nem akarásnak meg nyögés a vége.
2010. jún. 14. 14:07
10/19 anonim válasza:
egyébként vállalhatsz gyerekmegőrzést, hivatalosan ugye családi napközi, referenciák a gyerekek, rengeteg ember visszamenne a munkahelyére, de nem tud havi 50-80 ezret kifizetni a magánbölcsire
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!