Lásson a gyerek meztelen vagy sem?
A férjemmel az első babánkat várjuk és az imént olvastam egy kérdést, ahol erről volt szó, hogy kit kukkolt a gyereke fürdés vagy más elfoglaltság közben ahol hiányos öltözetben vannak a szülők, és miért lehet kíváncsi a gyerek.
Nálatok hogy szokta meg a kicsitek, van együtt fürdés vagy egymás előtt fürdés, öltözés, vagy igyekszetek nem mutogatni magatokat neki?
Vagy csak anya a lánya előtt, apa pedig a fia előtt?
Érdekel, mi a véleményetek erről, kinél mi a normális.
A mi családunkban senki nem láthatott senkit, ebből kifolyólag ha véletlen meglattam kiskoromban az egyik szülőm a fürdőbe mindig veszekedtek rám miért mentem be. Én ezt nem szeretném a gyerekemmel.
7 éves a fiam. Nem flangálok otthon pucéren, nem gondolnám, hogy egészséges lenne akár a gyerekre nézve is. DE: nem zavar, ha bejön a fürdőbe, ha éppen nekem kell valami és már levetkőztem vagy még nem öltöztem fel, simán kiszaladok ruha nélkül a szekrényemhez, gond nélkül átöltözök előtte is, és ha éppen ruha nélkül vagyok, és neki kell bármi azonnyombandeazonnalmertkülönbenvégeavilágnak, akkor sem csinálok belőle problémát, megyek.
ezek max 1-2 percek, szóval direkt meztelenkedés nincs, de nem takargatunk semmit sem én, sem az apja.
Látott már, apját is. Nagy ügy, van mikor együtt fürdünk, vagy öltözőben ha apja vitte épp úszni, akkor vele együtt öltözött, ha én, akkor velem együtt... ezen nem akadunk fenn.
Nyilván nem direktben meztelenkedünk, de szituációtól függően persze, előfordul.
18, de jó, hogy updateltél.
Nálunk is úgy van, mint nálatok volt, kíváncsi vagyok, hogy nálunk mikor lesz zavaró. Jelenleg 5 és 2 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!