Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha azt mondom engem nem a...

Ha azt mondom engem nem a hétvége hanem a munka kapcsol ki, azon miért ütköznek meg? Inkább ne mondjam ha igy van?

Figyelt kérdés

Hétközben anya vagyok és háztartási robot a munka mellett, hétvégén pedig gyerekprogramokra járok, vagy gyerekkel vagyok mindenhol. Labdázunk, gyurmázunk, bábszinházban vagyunk, játszotéren vagyunk es en örülök a csendnek is a munkahelyen es hogy nem azt a szokincset kell használnom amit otthon. Kérsz inni, kérsz enni, egyszervoltholnem volt, tessék aludni, fogd a kezem, gyere, várj meg, stb

Amikor egy gyermektelen ismerösöm arra hogy bábszinhazba megyek a gyerekekkel azt reagálta hogy jo kikapcsolodást, elnevettem magam hogy de hisz nekem a munka az :D

Többször látszik hogy ezen megütköznek mások.

Vagy szánalom vagyok hogy a hobbim a munkák es ennyi az életem csak? Vagy nem értem

2018. máj. 6. 20:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is munka, alig várom, hogy leteljen a hétvége és mehessek végre a normális emberek közé, értelmesen beszélgethessek gügyögés, miegymás nélkül.
2018. máj. 8. 13:51
 22/25 anonim ***** válasza:
51%

Amúgy imádom a gyerekemet, de sok az állandó figyelem, a követelések leépítése, a "nem" szóra jövő ordítás, vagy csak a szimpla tök hülyeségen való értelmetlen kiakadás kezelése.

És elegem van, hogy mindig időhiányban vagyunk, hiába kezdünk félórával előbb készülni, a férjem is sokszor kitépi a szakállát közben, mert nem elég!

Biztosan jön a hiszti, a nemezkell, másikruhátakarok, deezsejó...

Kész felüdülés ezk után visszamenni a melóba, és legalább 4-6 órát csendbne lenni :)

2018. máj. 8. 13:55
 23/25 anonim ***** válasza:
Ez is gyerekfüggő dolog. Vannak gyerekek, akikkel könnyebb és vannak akikkel nehezebb, mert folyamatosan igényli a foglalkoztatást, a mozgást, a színházat, a vendégeskedést, stb. Ha egy gyerek vagy a gyerekek jól lefoglalják magukat a legójukkal, a rajzaikkal, gyurmáznak, együtt játszanak, akkor az anya nyugodtan tudja végezni a háztartási munkát, maximum naponta kétszer leszalad velük a játszótérre, ahol inkább a gyerekek játszanak vagy megy velük biciklizni egyet. Szóval nagyon függ a gyerektől, hogy valakiből milyen típusú anya válik.
2018. máj. 8. 23:58
 24/25 anonim ***** válasza:

minek gyerek egy munkamániásnak akkor ?

én nem járok jártam bábszinházba ,viszont egy csomo olyan dolgot csináltam,csinálok ami gyerekeimnek érdekes hasznos meg nekem is ,és nekem 3 gyerekem van még sem unnom meg öket ,sőt ők fontosabbak mint munkám ,mindig menden helyemen ők voltak fontosabbak ,bárhol dolgoztam .ő értük dolgozom ,nem munka kedvéért.pl,kedvéért kirándulunk,rollerezek,kertészkedünk,és volt idő van idő hogy mesét nézek velük,ha még én sem látam azt részt.

2018. máj. 9. 05:57
 25/25 anonim ***** válasza:

de itt nem arról van szó, hogy unod a gyerekeidet, meg nem is munkamániáról, hol olvastad ezt??

egyensúly!

ha téged bezárnának egy tündérvirágoskertbe, ahol folyamatosan hárfák szólnak, szökökutak csobognak, és neked reggel délben este cukorsziruppal leöntött bélszínt kell enned kaviárral, nagykanállal, de komolyan, bírnád 3-4 évig zokszó nélkül? (nyilván túlzó példa)

lehet te is vágynál néha néha egy tányér tojásos nokedlire fejes salátval... :))

mit nem lehet ezen érteni?? :)

2018. máj. 9. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!