Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha azt mondom engem nem a...

Ha azt mondom engem nem a hétvége hanem a munka kapcsol ki, azon miért ütköznek meg? Inkább ne mondjam ha igy van?

Figyelt kérdés

Hétközben anya vagyok és háztartási robot a munka mellett, hétvégén pedig gyerekprogramokra járok, vagy gyerekkel vagyok mindenhol. Labdázunk, gyurmázunk, bábszinházban vagyunk, játszotéren vagyunk es en örülök a csendnek is a munkahelyen es hogy nem azt a szokincset kell használnom amit otthon. Kérsz inni, kérsz enni, egyszervoltholnem volt, tessék aludni, fogd a kezem, gyere, várj meg, stb

Amikor egy gyermektelen ismerösöm arra hogy bábszinhazba megyek a gyerekekkel azt reagálta hogy jo kikapcsolodást, elnevettem magam hogy de hisz nekem a munka az :D

Többször látszik hogy ezen megütköznek mások.

Vagy szánalom vagyok hogy a hobbim a munkák es ennyi az életem csak? Vagy nem értem

2018. máj. 6. 20:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%

En mar reg megtanultam, h ne legyek oszinte a tobbi szuperanyaval. Persze, nem kap edesseget, persze sose cumizott,persze 3 eves koraig szoptattam, tvt sose latott, hiszen minden masodpercben szorakoztattam. Persze, imadom 3 ezredjere is elmeselni ugyanazt es imadok kisgyerek programokra jarni. Persze.

Szoval vagy fullents vagy vedd magad korul normalis emberekkel, akiknek nem kell kozmetikazni a mondandokat.

2018. máj. 7. 00:02
 12/25 anonim ***** válasza:
64%

De jókat mosolyogtam lányok, magamra ismertem! :)

Kérdező, üdv a klubban!! :))

2018. máj. 7. 05:32
 13/25 anonim ***** válasza:
53%

És persze még itt is lepontozzák azokat akik le merik írni, hogy fárasztják a gyerekprogramok...

Én ugyanígy vagyok vele, mint a kérdező.

Már a saját anyámtól is megkaptam emiatt, hogy akkor minek szültem gyereket :(

Ha őszinte vagy, mindig lesz aki támad és megbánt.

2018. máj. 7. 10:30
 14/25 anonim ***** válasza:
41%
ti csak dolgozzatok akkor, ott a túlóra, mindenki jól jár. gyerekkel meg lesznek a nagyszülők.
2018. máj. 7. 11:30
 15/25 anonim ***** válasza:
84%

Én ezt nem értem. Komolyan jobban érzitek magatokat a munkahelyen, mint otthon? Ilyet se éltem, akkor én vagyok a kivétel? Szeretek dolgozni is, de a legjobban otthon szeretek lenni. 3 gyerekem van, szóval van azért zsüzsgés. Igen, sokszor fárasztó, meg aztán a hisztik, a betegségek, de hogy a munkahelyen nem érzem magam jobban az otthonlétnél, az holtbiztos.

Pedig introvertált személy vagyok, a munkahelyen is kevesen vagyunk, irodában dolgozom, és bizony imádok a gyerekeimmel is lenni, engem speciel teljesen kikapcsol a társasjáték. Vagy a nagy közös séták, biciklizés.

Egész nap ülők, bent vagyok a munkahelyen, alig várom, hogy isibe, oviba menjek a gyerekekért és végre szabad lehessek.

:)))

pedig nincs stresszes munkahelyem :))

2018. máj. 7. 14:25
 16/25 anonim ***** válasza:
én meg jobban szeretek gyerekeimel lenni,mint dolgozni,gyerekeimel lenni nekem nem munka ,
2018. máj. 8. 04:35
 17/25 anonim ***** válasza:
59%

"Amikor egy gyermektelen ismerösöm arra, hogy bábszinhazba megyek a gyerekekkel azt reagálta ,hogy jo kikapcsolodást, elnevettem magam hogy de hisz nekem a munka az :D "

biztos nem nézett hülyének.

2018. máj. 8. 09:13
 18/25 anonim ***** válasza:
40%

Utolso: majd ha a 850. ugyanarra a kaptafara keszult babeloadast nezed, ugy, hogy elotte-utana, ejjel nappal gyerekezel, talan te is unni fogod.

Persze sok nonek (gyerektol fuggetlenul) nincs igenye arra, hogy hasznalja az agyat. Szellemi munka, kihivas nem kell nekik. Eleg a gyerek szellemi szinvonala, azt legalabb nem olyan megerolteto hozni...

2018. máj. 8. 09:35
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem , nem unom van benne részem és szívesen csinálom. A GYerekkel nem teher. A munkát úgyanúgy túlzásba lehet vinni. ezért is hívják ezt kikapcsolódásnak. Ha zavar a bábszínház csináljanak oylyat amihez neki is kedve lenne.

VAgy mondom túlórázzon aztán legyen a gyerek a nagyszülőkkel midnenki jól jár.

2018. máj. 8. 11:41
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem mindenhol van nagyszülő, vagy bármilyen segítség, ne állítsuk ezt be olyan teljesen természetes állapotnak, mint a levegővételt!

Sőt, kapaszkodj meg, van, ahol apuka sincs, anyuka van egyes-egyedül mindenre.

Nem tudod elképzelni, hogy bizony zsong ám a fejed az éveken át tartó monoton gyerekzsivajtól, babóca meg samatűzoltó, meg anya rajzolj nekem úthengert, repülőt, és markolót, de hol a piros kisautóm, nem inkább a fehér kell, mégis a piros, és ezredszer is nád a házam tetejeteteje.... anya kérek inni, kérek enni, pisilni kell, hol a bili, jujmár csurog, a Peti megütött, nem is igaz, de igaz, ne bánts az öcsédet, ...ááááá és ez egy teljesen átlagos, normális, egészséges, kb 2-3-4 éves korosztály PÁR PERCE.... és hol van még a bunker építés és a sarazás és anya néééézzzééééél, de nééézzzééél, de

mindíííg!!! :))))) és imádod, és édes és megzabálod, de a kábé a 3. év vége felé már hull a hajad az állandó, megfeszített figyelemtől, és bizony az idegrendszered valami MÁS-ra is vágyik! Felnőtt társaságra, felnőtt társalgásra....és ha ez olyan szerencsésen jön össze, hogy valaki még kifejezetten szereti is a munkáját, akkor, az tegye össze a két kezét, bizony az olyan, mintha a munkája a hobbija lenne! :))

2018. máj. 8. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!