Te tudod hány kiló a gyereked?
Figyelt kérdés
A 10 éves gyerekem fájlalta az arcüregét és elvittem az ügyeletre. Ott a kissé foghegyről beszélő, idősödő ügyeletes doktornő rákérdezett hogy hány kg a gyermekem. Mondtam, hogy kb mennyi, de ne haragudjon nem méregetem napi szinten a gyerekem... azt mondja: MAGÁÉ EGYÁLTALÁN EZ A GYEREK? Na itt elpattant az agyam....igen az enyém és még van 2 és képzelje egyiket sem méregetem.
Szerintetek?
2018. máj. 5. 06:54
21/21 anonim válasza:
Én sem tudom pontosan.
Egyszer hasonló szituba kerültem.2 éves lányom lenyelt valamit, röntgenezni kellett.Persze izgett mozgott erre a vizsgálatot végző nő rámförmedt, hogy mit csinálok én otthon a gyerekkel, gyakoroltatni kéne vele a röntgen vizsgálatot.Köpni nyelni nem tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!