A 10 éves gyerekem fájlalta az arcüregét és elvittem az ügyeletre. Ott a kissé foghegyről beszélő, idősödő ügyeletes doktornő rákérdezett hogy hány kg a gyermekem. Mondtam, hogy kb mennyi, de ne haragudjon nem méregetem napi szinten a gyerekem... azt mondja: MAGÁÉ EGYÁLTALÁN EZ A GYEREK? Na itt elpattant az agyam....igen az enyém és még van 2 és képzelje egyiket sem méregetem.
Én sem tudom pontosan. 7 és 3 éves. A saját súlyomat se tudom. Évente 2 alkalommal vannak mérve a gyerekek.
2018. máj. 5. 06:58
2/21 anonim válasza:
Az enyém 14.1 kiló, és 99 centi párhavonta mérem és centizem az ajtófélfán, de még csak 3,5. Ha 10 lenne évente kétszer mérném csak a súlyát
2018. máj. 5. 06:59
3/21 anonim válasza:
Pontosan nem, csak kb. 2 év 4 hónapos, a státuszon volt utoljára mérve.
2018. máj. 5. 07:04
4/21 anonim válasza:
Én sem méregetem gyakran őket, kb-ra tudom hány kilók. Mikor sürgősségin voltunk egyszer ott is azt mondtam, hogy kb. mennyi kiló. De ott rendesek voltak, senki nem akadt fenn ezen.
2018. máj. 5. 07:04
5/21 anonim válasza:
Nem tudom pontosan. Úgy 4 éves koruk körül már nem volt olyan fontos a méregetés. Akkor szokták kérdezni, amikor antibiotikum kell, de úgy tudom, hogy ahhoz elég egy kb súly, mert tól-ig van az adag számolva.
2018. máj. 5. 07:08
6/21 anonim válasza:
Mivel az a hobbijuk, hogy fürdés előtt ráállnak minden este a mérlegre, így igen, tudom. :) De nem akadnék fenn rajta, ha valaki nem tudná, egy 10 évest tök felesleges méregetni, ránézel, jól néz ki, a tavalyi ruháját is hosszában nőtte ki, nem széltében, ennyi elég. :)
2018. máj. 5. 07:10
7/21 anonim válasza:
A kicsi 12,4 kg, a nagy éppen elérte a 30 kilót, múlt heti adat. A kicsi 2,5, nagy 9.
2018. máj. 5. 07:10
8/21 anonim válasza:
2.5 eves es csak azert az egyert tudom mert volt ket hete amig fenyevo volt es kivancsisagbol ramertem.
2018. máj. 5. 07:11
9/21 anonim válasza:
Nincs mérlegünk, az orvos nem méri soha, a védőnőhöz nem kell már járni, csak talán évente?soha nem hiv.
Kb-ra tudom csak, mert ismerősnél van egy nem pontos mérleg
2018. máj. 5. 07:33
10/21 anonim válasza:
8 es 9 evesek, azert tudom a sulyukat, mert a furdoszobaban van a merleg es gyakran raallnak maguktol es mindig elujsagoljak, hogy mennyi a sulyuk. De pl a magassagukat 2-3 havona en merem, jelolom mindig ugyanott es izgalmas. :)
De volt, hogy nem tudtam pontosan, mert akkor meg nem mertek magukat. Epp akkor kerult korhazba a nagyobbik gyerek, muteni kellett es kerdeztek a sulyat. Momdtam, hogy csak kb tudom, mert masfel honapja nem volt merve.
Abszolut senki nem utkozott meg ezen, nem szoltak be, teljesen “normalis” volt, hogy 5 eves gyerek sulyat nem tudom pontosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!