Te tudod hány kiló a gyereked?
A 10 éves gyerekem fájlalta az arcüregét és elvittem az ügyeletre. Ott a kissé foghegyről beszélő, idősödő ügyeletes doktornő rákérdezett hogy hány kg a gyermekem. Mondtam, hogy kb mennyi, de ne haragudjon nem méregetem napi szinten a gyerekem... azt mondja: MAGÁÉ EGYÁLTALÁN EZ A GYEREK? Na itt elpattant az agyam....igen az enyém és még van 2 és képzelje egyiket sem méregetem.
Szerintetek?
Én se méregetem naponta. Gasztrora járunk és ott is mérik meg az évi 1 státuszkor is. Kb 4 alkalom évente. Az utolsó mérésre emlékszem, azt diktálom, ha valaki kérdi, max felfele kerekítve. Szerintem nem is kell tizedes pontossággal. Olyan sokat már úgyse híznak pár hónap alatt.
A hossza az más, szinte csak státuszkor van mérve de nem is kérdezi senki.5
Oka van, hogy pontosan tudom.
A legkisebb még csak baba, havonta megyünk védőnőhöz.
A középső elkezdett hízni, állandóan enne. Figyelni kell a súlyára, mielőtt gurulni kezd. Sajnos hajlamos hízni, ezt örökölte.
A kamasz pont fordítva: ha rajta múlik, enni is elfelejt és a telefont bactatja egész nap. Neki híznia kell(ene).
Papolni és odafigyelni az étkezésükre kevés, nyomon is kell követni, különben megpróbálnak átverni. Ilyenkor úgy örülnék neki, ha nem kéne havonta mérlegre állítani az egész pereputtyot. :(
Én is csak kb tudom. 1 hónapja azt mondtam a háziorvosnak, hogy kb 15kg a lányom (cseppet sem érdekelte, hogy kb-t mondtam) ma mértem és 16.5kg.
Szerintem senki sem méregeti hetente a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!