Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyszülökhöz költöztetés?

Nagyszülökhöz költöztetés?

Figyelt kérdés

Kisfiúnk nagyon rossz és őt nem vállalja el a babyszitter (aki a másik kettőre szokott vigyázni ovi után) Ezért gondoltuk,hogy párom szüleihez kerülne hétfőtöl péntekig.

Sajnos messze laknak ahhoz,hogy minden este hazahozzam. Mind a ketten dolgozunk. A másik kettő ovis egész nap,de ő csak 4órában lehet bent.

Nagyszülők nagyon szigorúak,ami külön jót tenne nekik.

Szerintetek?

2018. máj. 3. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem jót ötlet elvinni a nagyszülőkhöz. Annak a szerencsétlen gyereknek bárki jobb, mint egy ilyen nő , aki anyának nevezi magát!!!
2018. máj. 4. 00:47
 72/76 anonim ***** válasza:
11%
Én megértelek kérdező. A sárgaföldig le leszek nullázva, meg talán jönnek majd nekem is a szép kommentek, de én nem a rossz szándékot látom benned. Azt sem tartom olyan ördögi dolognak, hogy a nagyszüleivel tölt időt a tanyán, ahol kitudja magát futkosni, talán még tanulna is ott valamit az állatokról, növényekről. Vagy ha azt nem is, de lesz ideje és helye levezetni a felesleges energiáját. Meg nyilván nem örök időre küldenétek el, bármikor érte mennétek, ha nem érezné jól magát és onnan pedig tovább gondolnátok, hogy akkor hogyan tovább. Én amondó vagyok, hogy csináljatok egy próbahetet. Legyen ott a nagyszülőkkel arra az 5 napra, tapasztaljátok meg, hogy ti, a tesók, a nagyszülők és a kisfiú hogy érzi magát. Az is megeshet, hogy végül nektek fog annyira hiányozni, hogy elgondolkodtok egy másik megoldáson. Lehet ez is felütheti majd a fejét, de nem gondolnám azt sem, hogy úgy érezné, le van passzolva, el van hagyva, csakha nem direktben ezekkel a szavakkal adjátok elő neki a szituációt. Legyen ez az az első 5 nap egy "évközbeni nyaralás" a nagyiéknál, aztán ha jól érezte magát, mehet még egy hetet, majd egy újabbat. Ha bírják a nagyszülők, akkor mehet az egyik-másik tesóval is "évközbeni nyaralásra". Nyilván az is segítség nektek, ha egy hónapból 5-10 napot a nagyszülőkkel tölt, amiket pedig otthon, azt ti is nagyobb türelemmel kezelnétek.
2018. máj. 4. 00:59
 73/76 A kérdező kommentje:

Te már csak tudod. Az ilyen agyhalott emberek miatt nem haladunk egyről a kettőre.

Akit érdekel,hogy mire dönt a család és a SZAKBER annak privátban szívesen megírom. De ide nem.

Minden jót!

2018. máj. 4. 01:00
 74/76 anonim ***** válasza:
50%
#72 vagyok. Én örülnék neki, ha megírnád, végül hogy döntöttetek!
2018. máj. 4. 01:02
 75/76 anonim ***** válasza:
16%
hány éves gyerek ? mert az ovi utolso éve kötelező napi 4 órát ott tőltenie ,illetve mit csinálsz majd iskolás lesz ? olyan sulit kell választani neki ahol tudják kezelni ,ilyen nem terem minden utca sarkon tehát a költözés elkerülhetetlen lesz ,amugy ha nem minden héten lenne ott akkor nem rossz ötlet .
2018. máj. 4. 06:13
 76/76 anonim ***** válasza:
0%

Ha a nagyszülőknek eleve vannak munkásaik, akkor neked is tudnának munkát adni, a mostani munkád helyett. Odaköltöznék, a gyerekek onnan járnának, kinek hova kellene, a férj meg ingázna. Ha a Lázár János tudott Pestre ingázni, a férjed is tudna.

Az őstermelőség nem egy szoros menetrendhez kötött munka, be tudnátok osztani, hogy mikor ki törődik a problémás(abb) gyerekkel, ki viszi fejlesztésre, stb.

Évekig így lenne a legjobb, aztán majd kialakulna.

2018. jún. 1. 01:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!