Nagyszülökhöz költöztetés?
Kisfiúnk nagyon rossz és őt nem vállalja el a babyszitter (aki a másik kettőre szokott vigyázni ovi után) Ezért gondoltuk,hogy párom szüleihez kerülne hétfőtöl péntekig.
Sajnos messze laknak ahhoz,hogy minden este hazahozzam. Mind a ketten dolgozunk. A másik kettő ovis egész nap,de ő csak 4órában lehet bent.
Nagyszülők nagyon szigorúak,ami külön jót tenne nekik.
Szerintetek?
Én sem. Eszembe sem jutna lepasszolni,mert rossz.
Nyaralni nyaron a tobbiekkel eggyütt meg lehet, de hogy ök neveljék...
Nevtanba járunk fejlesztésre,tahát baj van vele. Korababák voltak és neki gyenge az idegrendszere,valószínű ADHD-s is.
A baj,hogy ő csak 4órát van oviban,mi meg 8órát dolgozunk. A sokadik babyszitter mondta le. Mivel fél,hogy nála éri valami baleset.
Oldd meg, nem a nagyiknak szülted a gyereked és nem is a bébiszitternek...
Sajnálom, hogy ezt mondom, de én mint "családi bébiszitter" nagyon utáltam, hogy minden nyaram abból állt egyetem alatt, hogy normális időtöltés vagy épp diákámeló helyett a rokongyerekre vigyáztam, mert a szüleinek egyszerűbb volt lepasszolni.
Gyakorlatilag 2 évet cs.sztem csak el, nem mehettem sehová, vagy előre be kellett jelentenem... azért vagytok a szülei, hogy megneveljétek és TI vigyázzatok rá.
Anyósodék már felneveltek x gyereket, szerintem nem 40-50 évesen kéne újrakezdeniük.
Írnátok indokokat,hogy miért ne?
Persze nem ezek szerint fogunk dönteni csak érdekel mások véleménye. Holnap jönnek a nagyszülők,hogy megbeszéljük. Jó lenne pár pro és kontra.
Sztem nem tenne a kicsinek jót sem lelkileg sem mentálisan hogy "elvanszakítva" a tesóitól,szüleitől!
Meg ugye egy problémás gyereknek nem hat a nagyszülő szigorja.
Sztem nem erre lenne szüksége.
És most CSAK a gyerek igényeit néztem.
Esetleg Te nem tudsz részmunka időt vállalni?
Adhd-ra nem szigor kell, hanem megfelelő gyakoriságú terápia.
Egyébként miért csak 4 órát lehet az oviban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!