Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyszülökhöz költöztetés?

Nagyszülökhöz költöztetés?

Figyelt kérdés

Kisfiúnk nagyon rossz és őt nem vállalja el a babyszitter (aki a másik kettőre szokott vigyázni ovi után) Ezért gondoltuk,hogy párom szüleihez kerülne hétfőtöl péntekig.

Sajnos messze laknak ahhoz,hogy minden este hazahozzam. Mind a ketten dolgozunk. A másik kettő ovis egész nap,de ő csak 4órában lehet bent.

Nagyszülők nagyon szigorúak,ami külön jót tenne nekik.

Szerintetek?

2018. máj. 3. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
99%
Biztos, hogy nem. Esetleg neveljétek meg, ne a nagyszülőktől várjátok.
2018. máj. 3. 13:57
 2/76 anonim ***** válasza:
98%
Titeket kellene elköltöztetni mondjuk a holdra...
2018. máj. 3. 13:57
 3/76 anonim ***** válasza:
100%

Én sem. Eszembe sem jutna lepasszolni,mert rossz.

Nyaralni nyaron a tobbiekkel eggyütt meg lehet, de hogy ök neveljék...

2018. máj. 3. 14:00
 4/76 A kérdező kommentje:

Nevtanba járunk fejlesztésre,tahát baj van vele. Korababák voltak és neki gyenge az idegrendszere,valószínű ADHD-s is.

A baj,hogy ő csak 4órát van oviban,mi meg 8órát dolgozunk. A sokadik babyszitter mondta le. Mivel fél,hogy nála éri valami baleset.

2018. máj. 3. 14:01
 5/76 A kérdező kommentje:
Mindenre felmászik, semmi veszélyérzete nincs, 1percre nem lehet másra figyelni,mert ott a baj.
2018. máj. 3. 14:02
 6/76 anonim ***** válasza:
82%

Oldd meg, nem a nagyiknak szülted a gyereked és nem is a bébiszitternek...

Sajnálom, hogy ezt mondom, de én mint "családi bébiszitter" nagyon utáltam, hogy minden nyaram abból állt egyetem alatt, hogy normális időtöltés vagy épp diákámeló helyett a rokongyerekre vigyáztam, mert a szüleinek egyszerűbb volt lepasszolni.

Gyakorlatilag 2 évet cs.sztem csak el, nem mehettem sehová, vagy előre be kellett jelentenem... azért vagytok a szülei, hogy megneveljétek és TI vigyázzatok rá.

Anyósodék már felneveltek x gyereket, szerintem nem 40-50 évesen kéne újrakezdeniük.

2018. máj. 3. 14:04
 7/76 anonim ***** válasza:
100%
és a nagyszülők bemernék így vállalni..?
2018. máj. 3. 14:05
 8/76 A kérdező kommentje:

Írnátok indokokat,hogy miért ne?

Persze nem ezek szerint fogunk dönteni csak érdekel mások véleménye. Holnap jönnek a nagyszülők,hogy megbeszéljük. Jó lenne pár pro és kontra.

2018. máj. 3. 14:05
 9/76 anonim ***** válasza:
83%

Sztem nem tenne a kicsinek jót sem lelkileg sem mentálisan hogy "elvanszakítva" a tesóitól,szüleitől!

Meg ugye egy problémás gyereknek nem hat a nagyszülő szigorja.

Sztem nem erre lenne szüksége.

És most CSAK a gyerek igényeit néztem.

Esetleg Te nem tudsz részmunka időt vállalni?

2018. máj. 3. 14:06
 10/76 anonim ***** válasza:
91%

Adhd-ra nem szigor kell, hanem megfelelő gyakoriságú terápia.

Egyébként miért csak 4 órát lehet az oviban?

2018. máj. 3. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!