Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyszülökhöz költöztetés?

Nagyszülökhöz költöztetés?

Figyelt kérdés

Kisfiúnk nagyon rossz és őt nem vállalja el a babyszitter (aki a másik kettőre szokott vigyázni ovi után) Ezért gondoltuk,hogy párom szüleihez kerülne hétfőtöl péntekig.

Sajnos messze laknak ahhoz,hogy minden este hazahozzam. Mind a ketten dolgozunk. A másik kettő ovis egész nap,de ő csak 4órában lehet bent.

Nagyszülők nagyon szigorúak,ami külön jót tenne nekik.

Szerintetek?

2018. máj. 3. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:

Aki nincs ebbe benne az nem értheti. Sajnos.

Miért került hetes oviba a gyerek?

2018. máj. 3. 15:16
 42/76 anonim ***** válasza:
19%
Összehúzva a nadrágszíjat! Költségeket átnézni, lefaragni. Plusz ott a GYES-ed.
2018. máj. 3. 15:20
 43/76 A kérdező kommentje:
Akik csak szapulni tudnak ők mit tennének??
2018. máj. 3. 15:20
 44/76 anonim ***** válasza:
4%
Hetes oviba? mert nincs, aki otthon legyen vele. Mert a szülők éjszaka dolgoznak pl.
2018. máj. 3. 15:25
 45/76 anonim ***** válasza:
73%

Én kistesomról 4 hónapos korában derült ki hogy epilepszisá plusz olyan súlyos oxigénhiánnyal született hogy élete végéig pelusos lesz stb.

Anyukámék eladták a házunkat,oda költöztünk a mamámhoz,aki vigyázott ránk míg anyum kórházba volt a tesómmal stb.

Apum dolgozott,mama segített mivel egy házban laktunk.

Anyukám azóta is az öcsémmel van otthon (18éve)

Én és az egészséges tesóm már kirepültünk otthonról,a mamám se él már,de anyukám otthon van mindig kistesómmal!

A gyereketek miatt szerintem megéri átalakítani az életeteket!

Ne érts félre én nem ítélkezem csak leírtam hogy nálunk hogy volt megoldva.

2018. máj. 3. 15:28
 46/76 anonim ***** válasza:
84%
Én keresnék olyan ovit ahol egész napra beveszik. A nevtan kiadja a kötelező fejlesztéseket is az ovinak. Tudom, mi is voltunk nevtanban, SNI-s gyerekem van.
2018. máj. 3. 15:30
 47/76 A kérdező kommentje:

A következő ovi 1,5 óra. A páromat ide köti a munka. Tehát 5 kor el kell indulni az oviba,hogy 8-ra beérjek dolgozni. 4-kor tudok elindulni érte,fél 6-ra odaérek. 7-re haza és ugye másnap megint 4kor kelni.

Ezért nem lenne jó ha kiraknának minket (naponta ment az oviigazgatóhoz,gyermekjólétibe,önkormányzathoz a panasz a gyerek miatt)

Ha el kéne menni másik oviba azt meg sem tudnánk oldani...

2018. máj. 3. 15:41
 48/76 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem lenne szívem lepasszolni a gyerekemet. Mit mondasz neki te mész a nagyszüleidhez a tesók meg jönnek haza. Kirekeszted a gyermekedet a családból... Kivételezést fog látni,azt fogja hinni szegénykém,hogy rosszat csinált. Azért mert nem "tökéletes" lepasszolod. Az ovinak meg kötelssége vigyázni a gyerekre,ha ovi köteles csak csesznek rá.
2018. máj. 3. 16:04
 49/76 A kérdező kommentje:

Oké 48

Te mit tennél?

2018. máj. 3. 16:09
 50/76 anonim ***** válasza:
69%
A nagyszülők nem dolgoznak?
2018. máj. 3. 16:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!