Kisfiam 16 hónapos. Nem igazán akar beszélni, a bababa meg a papapa megy, de itt megáll a tudomány. Foglalkozunk vele sokat, de nem nagyon látok változást. Járt már vki hasonló cipőben?

Nem kell aggódnod szerintem sem. Ismerek ilyen gyereket, nincs vele semmi gond, csak később kezdi, ennyi.
Ne aggódj, fog még beszélni eleget. Túl sokat is. :-)
Kisfiam a másik véglet, 1 évesen elkezdte, azóta csak akkor van csendben, ha alszik. 22 hónapos és mostanra (egyszerűbb, 3-4 szavas) mondatokban beszél. És mindent, de tényleg MINDENT kommentál. Ami tudom, hogy nagyon jó, de szégyen-nem szégyen, késő délutánra sokszor már csak annyit hallok, hogy blablablabla :-)
Szóval ne félj, fogod még te is azt kívánni, hogy bááárcsak egy kicsit csendben maradna... :-))

És a szobatisztasággal hogy áll? Bocsi, nekem ez ugrott be a kérdésről először.
Egyébként egyáltalán nincs lemaradva a beszéddel. Ha pl. 36 hónaposan sem beszélne, akkor lehetne már foglalkozni a kérdéssel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!