Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam azt mondta csak apat...

Kisfiam azt mondta csak apat szeretem anyat nem?

Figyelt kérdés

Kisfiam 4 eves.A munkaidom ugy alakul hogy egy heten 3 teljes napot dolgozok emiatt akkor csak az apjaval van.O viszi oviba eteti kelti este 8 ig vele van.A harmadik napon a fiam ugy elszokik tolem hogy semmit nem.enged oda se jon hozzam

Csak apa.Ezt mondja.Persze mikor egesz nap velem van akkor meg apahoz nem megy.De ma azt mondta anyat nem szeretem csak apat es ram se bagozik.Nagyon faj ez..massal is volt mar ilyen?

2018. ápr. 19. 21:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én a 16-os vagyok (a 19-es kommentet nem én írtam, de egyetértek vele).

Szval sajnos, nem ideális, mint, ahogy az sem, ha elvált szülők váltják egymást a gyerek életében. Az ilyen munkahely egy szükséges rossz: nyilván szükséges, hiszen ti is pénzből éltek, viszont roszz, nagyon is rossz összehasonlítva azokkal a gyerekekkel, akiknek legalább az egyik szülő állandó jelleggel stabilan jelen van.

A ti gyereketek életében egyik szülő sincs stabilan jelen, váltjátok egymást, csodálkozol, hogy ekkora káosz van szegény gyerek fejében?

2018. ápr. 23. 09:07
 22/22 anonim ***** válasza:

"Neked van valami zur az agyadban"

Meg a sok ökörnek, akinek az a dolga, hogy felfedezze ezeket az összefüggéseket, tudom-tudom.

2018. ápr. 26. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!