Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam azt mondta csak apat...

Kisfiam azt mondta csak apat szeretem anyat nem?

Figyelt kérdés

Kisfiam 4 eves.A munkaidom ugy alakul hogy egy heten 3 teljes napot dolgozok emiatt akkor csak az apjaval van.O viszi oviba eteti kelti este 8 ig vele van.A harmadik napon a fiam ugy elszokik tolem hogy semmit nem.enged oda se jon hozzam

Csak apa.Ezt mondja.Persze mikor egesz nap velem van akkor meg apahoz nem megy.De ma azt mondta anyat nem szeretem csak apat es ram se bagozik.Nagyon faj ez..massal is volt mar ilyen?

2018. ápr. 19. 21:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%

Tudod, mi a családbarát? Ahol mondjuk 8-4-ig munkában van a szülő (ahogy a szülők többsége teszi), a gyerek ebben az időszakban a közösségben (ahogy a gyerekek többsége teszi), és munka után mondjuk fél 5-től már együtt van a család, tényleg tudnak minőségi időt tölteni.

A te munkarended minden, csak nem családbarát. A hét felében az apja neveli, a hét másik felében meg te. A család úgy hármasban alig vagy együtt. Ne lepődj meg, ha 3 külön töltött nap után inkább ahhoz a szülőhöz húz, akivel az utóbbi napokat töltötte.

Az meg, hogy este otthon vagy...azt írtad, hogy este 8-ig a férjed van vele. Aztán te hazaérsz, és azonnal esti mese, alvás. Ez minden, csak nem kiegyensúlyozottság.

Én már akkor érzem, hogy nem oké, ha nagy ritkán tovább kell a munkában maradnom, és nem én megyek a gyerekekért, pedig a férjem is nagyon jelen van az életükben, de érzem Rajtuk, hogy hiányzom Nekik. Pici ovisok még, ez a természetes. Az, hogy téged 3 egymás utáni nap alig lát a gyereked, minden, csak nem jó, és nem természetes.

2018. ápr. 20. 09:23
 12/22 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, szeret téged is, csak neki még ilyen kis esetlen a kommunikációja.

Kisfiam, 4 és fél évesen csinálja néha azt, hogy ha nem engedek meg neki valamit, akkor "ne leszek soha többet a barátod és nem foglak szeretni, hm!", és még dobbant is mellé egyet a lábával. De ez a "soha többé" állapot kb. 5 percig, aztán jön oda hozzám :)

2018. ápr. 20. 16:26
 13/22 anonim ***** válasza:

Annyira fura, az én most 5 éves kisfiam soha nem mond nekem ilyeneket (soha nem is mondott). De még a 3 éves keményen dackorszakos kislányom sem, pedig egyikük sem a nyugodt, megalkuvó természetéről híres. Ráadásul szabályok is vannak nálunk, tehát még az sincs, hogy a gyereknek mindent szabad.

Szerintem itt a kérdező esetében valóban ez a hosszú, rendszeres távollét az oka a gyerek ilyen viselkedésének. Amikor az apa van a gyerekkel, a kérdező esik ki a pikszisből, aztán meg fordítva. Egy ilyen kisgyereknek még nagyon kellene az állandóság, hogy a szülö jelen legyen az életében. Az pedig, hogy három naponta három teljes napra váltják egymást a szülők minden, csak nem állandósság.

2018. ápr. 20. 17:09
 14/22 anonim ***** válasza:

Én sokszor hagyok pici levelet(mostmár tud olvasni kislányom)de előtte mikor még nem tudott,és én hamarabb mentem dolgozni,akkor egy cetlire rajzoltam neki pillangót, virágot,mikor mit,így tudta,hogy gondolok rá!

Gyűjtötte őket!

2018. ápr. 21. 11:58
 15/22 A kérdező kommentje:
6 fel 7 kor otthon vagyok a munkabol....tehat nem 3 teljes napra..ne haragudj de enyhen szolva fura az eletfelfogasod ...egy anya 1heten 4 teljes napot a gyerekevel tolt a maradek 3 napot pedig este 6 tol...ez keves?Te nem tudom melyik bolygon elsz..masok dolgoznak 5 napot..mindenki akit ismerek
2018. ápr. 21. 21:54
 16/22 anonim ***** válasza:

Te írtad, hogy azokon a napokon csak az apjával van este 8-ig. Ebből indultam ki.

Egyébként biztosan amiatt csinálja, mert azokon a napokon elszokik tőled. Aztán amikor pedig te vagy vele, a férjeddel csinálja ugyanezt, nem?

2018. ápr. 21. 21:56
 17/22 A kérdező kommentje:
Pl.Mi van azokkal a gyerekekkel ahol a szulok tenyleg valtjak egymast mert elvaltak?Azok is felnonek..vagy azokbol mind beteg pszichopata lesz?Itt a gyakorin annyira furcsa emberek irnak...minden kerdesnel ledobbenek..4 teljes nap egy heten nem eleg...masok gyarban meloznak esti muszakban 1 hetig...atya uristen..meg orvosok...ugyelet ejszakazas...atya uristen....
2018. ápr. 21. 21:57
 18/22 A kérdező kommentje:
Akkor minden orvos nonek minden rendor nonek serul a gyereke?
2018. ápr. 21. 21:58
 19/22 anonim ***** válasza:
Bármilyen hihetetlen a nyilvánvaló: igen.
2018. ápr. 21. 22:26
 20/22 A kérdező kommentje:

Jezus utolso az en anyam is orvos volt de semmi bajom nem.lett!Neked van valami zur az agyadban...momdjuk itt a gyakorin ezt mar teljesen megszoktam.

.

2018. ápr. 22. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!