Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális ha egy 1-másfél éves...

Normális ha egy 1-másfél éves gyerek 1 napi érkezése a következőképp alakul?

Figyelt kérdés

Reggel este 100-150 ml tejital, délelőtt szinte semmi más, esetleg 1 banán.

Ebédre kb pár kanál főtt étel, délután 3 harapás szendvics és pár falat gyümölcs?

Ez csak 1 kiragadott nap, de a többi is hasonló a mennyiséget nézve.

Hiába kínálom több mindennel, egyszerűen unja az evést vagy nem tudom..

Ha sétálunk, 1 pogácsa lecsúszik, de ha én készítek valamit (szendvics, főzök virslit vagy bármi) abból egyszerűen nem akar rendesen enni. Megkóstol mindent, például megeszik 3 karika virslit, aztán elfordítja a fejét, hogy nem kér többet.

Ez rosszul evésnek számít?

Majd elmúlik és rendesen eszik majd?

2018. ápr. 7. 13:42
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm a tanácsot, de igen, már egy ideje azt eszi mint mi. :)

És együtt is eszünk. De valahogy nem hozza lázba se a látvány se a hangulat se az illatok.

Van hogy egyből elfordítja a fejét ha nyújtok neki valamit, de ha véletlenül sikerül a tizedik próbálkozásra kinyitni a száját, rájön: hé ez finom. Szóval valami az elején lehet a gond.. :/

2018. ápr. 10. 08:13
 32/38 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, nekem valahogy a jól nevelt, és a hisztis kifejezések nem férnek el egymás mellett. A jól nevelt gyerek, az soha nem áll neki hisztizni. :)
2018. ápr. 10. 18:33
 33/38 anonim ***** válasza:
Jah, és a fenti 2 mellé még a "tudja, mit lehet, mit nem" is egy kicsit furcsán hangzik, nem gondolod? :D
2018. ápr. 10. 18:34
 34/38 anonim ***** válasza:

Gyerkeverő - hogy ne lenne pszichés bajod attól, hogy anyád vert? Hiszen ezt teszed te is.

Állatot meg SOHA nem verve nevelünk, de ezt így kutyakiképzőként tényleg nem egy ilyen szánalmas és agresszív véglénynek fogom elmagyarázni.

Egyébként engem vertek. Egyiküket se keresem 22 éves korom óta. Készülj, rád is ez vár mert már nem a te koronát éljük amikor a gyerek elhitte, hogy ez normális. 10-12 év és rájön, hogy egy idegbeteg állat vagy, 17-18 év és csak az ajtót látod majd csukódni utána.

2018. ápr. 11. 05:51
 35/38 anonim ***** válasza:

Értem, tehát, aki neveli a gyerekét (aka. az anyák 70 százaléka) annak mind pszichés baja van? :D

Na akkor kutyakiképző (Ez egy szakma?) hogy "kell" nevelni? Állatra és gyerekre is értem. NEVELÉST kérdezek, nem játékot, szeretgetést, vagy jópofizást. Vagy te nem is neveled? El tudnám képzelni, hogy az ide kommentelők egyike sem teszi.

Most 9 éves, szóval a számításaid mit sem érnek, mivel 1 éves kora óta eszébe se jutott ellenkezni. :)

2018. ápr. 11. 07:32
 36/38 anonim ***** válasza:
De legalább tanultam valami újat. Az anyák, akik a gyereküket nevelik (az a bizonyos hetve százalék) mind "szánalmas és agresszív véglények" illetve "idegbeteg állatok", ugye? :)
2018. ápr. 11. 07:35
 37/38 A kérdező kommentje:

Neked valami nagyon hiányzik az életedből, ha örömödet leled az ilyen veszekedésekben.

Nem csodálkoznék ha mások már nem írnának, mert van fontosabb dolog is az ilyen idő pazarlásnál.

2018. ápr. 11. 07:56
 38/38 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem írtam semmi olyasmit, hogy örömöm lelem benne. Csupán csak addig terveztem maradni, amíg mindenki fel nem fogja. Új vagy, ugye? Nem, nem azért nem írnak, mert "van jobb dolguk is", hanem azért, mert sokadik nekifutásra, de megértették, amit mondani akartam. :)
2018. ápr. 12. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!