Normális ha egy 1-másfél éves gyerek 1 napi érkezése a következőképp alakul?
Reggel este 100-150 ml tejital, délelőtt szinte semmi más, esetleg 1 banán.
Ebédre kb pár kanál főtt étel, délután 3 harapás szendvics és pár falat gyümölcs?
Ez csak 1 kiragadott nap, de a többi is hasonló a mennyiséget nézve.
Hiába kínálom több mindennel, egyszerűen unja az evést vagy nem tudom..
Ha sétálunk, 1 pogácsa lecsúszik, de ha én készítek valamit (szendvics, főzök virslit vagy bármi) abból egyszerűen nem akar rendesen enni. Megkóstol mindent, például megeszik 3 karika virslit, aztán elfordítja a fejét, hogy nem kér többet.
Ez rosszul evésnek számít?
Majd elmúlik és rendesen eszik majd?
Nem, nem nemevésért kap, hanem ellenkezésért. Nálatok a gyerek a főnök, vagy mi? Őszinte részvétem, de segítek: A szülő és a gyerek közül a szülő a főnök. Ha mond valamit, a gyerek azt csinálja. De gondolom, nálatok ez máshogy van. Sok sikert a hajtépéshez! :)
/1-es/
Jézusom, milyen nők gondolják anyának magukat... És még el is hiszi, hogy az a jó, ha a gyerek verve és idomítva van.
Most őszintén, az ilyen miért nem vesz magának egy kaktuszt és gondozza inkább azt (mert az ilyennek még állat sem való)?!
Ki képes megütni egy kisgyereket? Undorító, komolyan.
Kérdező, az egyik barátnőmnek is ugyanilyen problémája volt, alig evett a kisfia. Aztán kb. 2 éves korára rájöttek, hogy egyedül szeret enni. Azóta nincsenek problémák, megeszi, amit szeret egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!