Hogyan kezelendő ha rokon ebéd előtt csokit tunkol a gyerekbe az anya amig mosogat akaratod ellenére?
Nem egyszer volt már ebbol balhé, eleve ha erkezik hogy ne a csokit lobogtassa es ne fájditsa a gyerek szivét vele hogy csak kesobb eves után eheti, komolyan, már a kicdi gyereknek van több esze és nem fogadja el hogy ő előtte ebédel.
Erre napközben teszek veszek és a hátam mögött bezabáltatja a gyereket csokival mikor pont előtte mondtam el hogy a husveti csokijai miatt is fogyott a kisgyerek mert kihagy ebédet vacsorát is.
Ezzel akarja a gyerekem ellenem forditani ugy erzem, hogy a kicsi szemében én legyek a gonosz csokitilto anya ő pedig a cukrosbácsi (amugy nő az illető)
Elnézi örömmel ha a gyerekre orrolok ezért, rola meg lepereg ha üvöltök is vele.
Most is megcsinalja a bajt, teletomte a gyerejetcsokival ebéd elott meg gyorsan eloson haza hogy ne lassa hogy hala neki ebed nelkul fog aludni a gyerek ismét.
Hogy kezeljem ezt az egeszet?
A gyerek szépen visszq is adta amikor hozta es eltettük. A hátam mögött tukmálta rá.
Legutobb csak elszaladtunk hozzá ki sem vettem a kocsibol a gyereket es az ablakon a résen nyomkodta be neki megint a hatam mögött ahelyett hogy az anyjanak adta volna oda.
Elvettem a gyerektol aki keszsegesen nyujtotta is oda nekem de mas esetben egy kész anya - gyerek konfrontaciot szìtana ezzel.
Annyira aljas huzásnak tartom.
Tipikus amikor meg akarják venni a gyereket anya ellen hangolva.
Es elnézed hogy a gyerek azonnal enné anyja elkéri. Szép.
Illik legalabb megkérdezni az anyját hogy adhatok e, megkinálhatom e. Senki nem tömi a gyerekem rajta kivul.
Egyik szavaddal ütöd a másikat. Azt íród tömi a gyereket, aztán azt, hogy a gyerek azonnal az anyjának adja, aztán meg hoyg a gyerek azonnal enné...
Majd megunja a nagymama a rinyálásodat és a vilaghon semmit nem vesz a gyereknek.
Áttértem általánosságra. Eleve bunkosag az anya beleegyezése nelkul bármilyen gyereket bármivel tömni (ezt pláne tudja az akinek rossz evő gyereke van es összeteszi a kezét ha ebédel a kicsi) es az meg már a legalja, ha ezt az anya tiltása ellenére teszik.
Nincs kifogás. A kezelésében kértem segítséget, nem a megértésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!