Hogy kezeljem, ha lányom nem akar aludni délben?
Figyelt kérdés
2 éves
Eddig is előfordult egy -egy nap, mikor nem lehetett elaltatni, de mostanában egyre többször volt ilyen.
Tegnap egyáltalán nem, bár nem is volt álmos (tovább aludt reggel, mint szokott)
De ma nyűgős és álmos is, mégsem akart aludni.
világosan kijelenti, hogy nem akar aludni, nem húz hálózsákot, nem akar pihenni, ne húzzuk le a redőnyt és akkor a hisztit csinált, hogy féltem rámhívják a gyámügyet a szomszédok.
Tudod, vannak gyerekek, akik ilyenkor már elhagyják az alvást, de szerintem még korai lenne.
Amúgy erről hogy szoknak le a gyerekek?
2010. jún. 11. 15:36
11/11 anonim válasza:
Szerintem ami nem megy nem kell erőlteni. Én 2 évesen már rég nem aludtam, először a szüleim velem is veszekdtek de már akkor sem voltam egy könnyű eset. Erre hihetnétek azt hogy hülye szüleim vannak, ennek ellenére nem lettem agresszív állat, terrorista, sőt még követelőzős se, mivel gyermekkoromban az alvás elhagyás meg volt engedve, de akkoris 1 csokit vehettem magamnak a boltban, vagy egy játékot ami kellett(nyílván pénzügyi határokon belül, pedig van/volt rá hálistennek). Szóval ha esetleg elhagyjátok az alvást, és nagykorában idegbeteg lesz a gyerked ne izgulj nem az alvás miatt, sokkal inkább családi körülmények miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!