Hány éves korától vettél a gyerekednek kötős cipőt?
Bölcsiben.
Igaz szoltak, hogy kötelező a tépőzáras, de megesett, hogy nem találtam őszi bokatartósat csak oldaltcipzáros fűzőset, szandi, télibakancsban még sikerült de a bölcsi kedvéért egy kisgyerek instabil fejlődő lábára nem fogok tépőzáras sportcipőt huzni. Igy is eléggé bokabedőlés ellen kellett küzdeni.
Most ovira is ilyen sikerült csak, mert magasszáru cipőt adok kintre és azok nem tépőzárasok. De keresem.
Nekem praktikus, a gondozok, óvónők még nem szoltak miatta.
Ne viccelj. Nem sokára 7 éves a fiam idén kapott először nem magasszárút. Minden évben volt több fèle tépőzaras is.
Egyébként még nem kapott fűzőset. Most gondolkodunk egy conersen, de valszeg majd csak jövőre kap.
2-es, írj már pár márkát! Nagyon kíváncsi vagyok.
Csak ortopédiailag helyes bőrcipőt adok a gyerekre (ráadásul szupináltra van szüksége), de még csak elvétve se látok kötőset, mind tépőzáras.
7évesen, első osztályba. Tornára ezt kérték. Most a tanítónéni köti :o
Korábban volt kötős kocsicipője, illetve vmelyik első cipője fűzős+cippzáros volt úgy másfél-2 évesen, azt hiszem, itt tök lényegtelen volt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!