Hány éves korától vinnél kisgyereket moziba, cirkuszba, állatkertbe, vadasparkba, stb?
Nagyon gyerekfüggő. Fiamat nem nagyon érdeklik az állatok.
Moziban 4 évesen volt, végignézte (Verdák 3).
Vadasparkban itt helyben voltunk. Nem túl nagy, de inkább csak végigfutott, és a játszótéren játszott. Medveparkban szintén. Úgy 3 éves volt.
Cirkuszba minimum sulis korában visszük majd.
A Fővárosi állatkertbe most, az 5. Szülinapjára visszük majd. Most már talán sok állatot megnéz.
Szerintem minimum 3-4 évesen fogják fel ezeket, de lehet később is.
1-2 évesen is rácsodálkozik, de hogy semmi nem marad neki emlékként, az is biztos.
Már 9hónapos korában elvittük a lányunkat állatkertbe. Nagyon élvezte, imádja az állatokat, főleg a majmoknál időztünk sokat, azok ugráltak, produkálták magukat, a kislányunk meg nagy vigyorral nézte őket.
Cirkuszba és moziba majd akkor vinném, ha már itthon is végig tud ülni egy egész estés rajzfilmet és látom rajta, hogy érdekli, leköti.
Állatkertbe, vadasparkba korán el lehet vinni. Akár már egy 1 éves is ámul rajta. (Persze az más kérdés, hogy sokat nem fog fel belőle...)
Moziba fogalmam sincs, nagyon gyerekfüggő.
Viszont tapasztalatból mondom, hogy cirkuszba akár 2,5 évesen is lehet vinni. Igazából sosem gondoltam volna, hogy az én kislányom aki egy 15 perces mesét se néz sokszor végig, hogy ki fogja bírni a majd 2,5 órás cirkuszi előadást. (Ingyen kaptunk jegyeket a nyaraláskor, gondoltuk egye fene, legfeljebb kijövünk..) És láss csodát, haza se akart menni :D Azóta imádja az elefántokat és a cirkuszt. Csodál és ámul a tv-ben is, ha bármilyen cirkuszos mese megy.
Állatkertet a kislányom 14 hónaposan már nagyon élvezte, egy vadasparkban 20 hónapos kora körül voltunk, az is nagyon bejött neki.
Cirkuszba én semmikor nem fogom vinni, de ez a személyes ellenérzéseim miatt van.
Mozi később, szerintem 5-6 éves kornál előbb nem. Most 2,5 éves, kizárt, hogy végigüljön egy mesét nyugodtan.
Cirkuszba soha nem vinném, mert nagyon elítélem azt a fajta állatkínzást.
Vadasparkba már 2 évesen vittük, bár akkor még nem élvezte annyira.
Moziba nem járunk, de bábszínházba már 4 évesen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!