Ismertek igazi problémás, nehéz természetű kisgyereket, akinek semmi nem jó, semmit nem szeret?
Még nagyon picike, de ha 3 éves korában is ilyen lesz, akkor nagy valószínűséggel SNI-sként fogják kezelni az oviban, illetve továbbküldik majd nevtanba. Ettől nem kell megijedni, hiszen nem azt jelenti, hogy bármilyen fogyatéka vagy komolyabb betegsége lenne, csak - ahogy a dolog neve is mutatja - sajátos nevelési igényű.
De egyébként ebben a korban tombol a dackorszak, szóval lehet, h pár hónap múlva már kisangyal lesz és rá sem ismertek majd. :)
A lányom volt (most is)ilyen akaratos.
Örök elégedetlen. Bár ő bagyon jó evő. Bármit, bármikor megeszik. Viszon borzasztó alvó még most is.
Nagyon nehéz egy ikyen önfejű, örökmozgó gyerekkel.
Nekem és a férjemnek sokat segített egy face csoport. Többemberes babák anyukáinak.
Hasznis tanácsokat kaptam, és segített megérteni, h nem mi rontottuk el a "nevelést" hanem vele nehezebb mint az átlaggal.
Először is. Ne hibáztassák magukat. Próbálják elfogadni h ő ilyen.
Nekem a szigor jött be. Muszály voltam határokat szavni, és kő keményen rászólni (pl rúgott, harapott stb) olvassanak sokat a többemberes gyerekekről, de
Hallgassanak az ösztöneikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!