Mennyi idős korától adnál a gyerekednek alkoholt?
Figyelt kérdés
Nem csak úgy, hogy belenyal valakiébe, hanem hogy engeded, hogy a saját poharából mennyiséget igyon.2013. júl. 16. 12:41
2/15 anonim válasza:
Tőlem nem fog kapni az biztos, se 18 alatt se 18 fölött.Tanuljon jó példát a szüleitől.
3/15 anonim válasza:
én 13 vagyok és megkóstolhatom, és ihatok egy doboz alkoholmenteset is
4/15 anonim válasza:
Mennyit jelent az a mennyiség?
Mert ha külön pohárban kap egy kortyot,akkor minimum már 16évesen engedném. De szigorúan csak valamilyen alkalomkor,és egy kortynál nem többet!
Amúgy 18éves kora után,de akkor már úgy sem tudnám tiltani!
6/15 A kérdező kommentje:
Mennyiség: mondjuk minimum egy deci bor. Tehát ami nem csak egy kis korty.
2013. júl. 16. 12:54
7/15 anonim válasza:
Ebben az esetben nem engedném hogy igyon!
Amúgy érdekes dolog ez mert a 14-18évesek szerintem 90%-a már tuti ivott valamilyen alkoholt,úgy hogy a szülei nem tudják,pld szórakozóhelyen!
8/15 gabszem válasza:
18 évesen, de úgyis elöbb fog :)
9/15 anonim válasza:
Kb 16 éves korától engedném, hogy családi összejöveteleken igyon alkalmanként maximum 1 pohár bort VAGY pezsgőt VAGY sört.
Nagyobb mennyiséget, töményet 18 éves kora után.
10/15 anonim válasza:
16 évesen már ünnepekkor(ballagás,szülinap,szilveszter) ihatna egy fél pohár pezsgőt,bort,esetleg egy pohár sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!